Висшист излъга пътен полицай, че е без шофьорска книжка, защото я изгубил. Служителят на „Пътна полиция" в Кърджали обаче проверил в информационния масив и установил, че свидетелството за правоуправление на джебелчанина И. С. Ч. е отнето.
Нарушителят е признат за виновен в това, че пред орган на властта потвърдил неистина в писмена декларация, която по силата на закон – чл.160, ал.1 от Закона за движението по пътищата се дава пред орган на властта за удостоверяване на истинността на някои обстоятелства, а именно, че свидетелството за управление на МПС е изгубено, а не отнето.
И. С. е освободен от наказателна отговорност, наложено му е административно наказание „глоба" в размер на 1000 лева. Джебелчанинът ще покрие и деловодни разноски за 70 лева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/16 09:11

    Само не разбрах защо заглавието започва с "висшист"???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/8/16 10:49

    Джебелчанин какво може да очакваш

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/16 11:32

    I az iskam plevenliev dami plati globite.ot predi.5,6 godini.zashtoto sim beden i zatuy.900lv globi nyama kak da gi platya.imam jena dete i ne rabotya.za momenta.4akam pomosht.i ot biznesmenite.znam ce v kj .horata moje da si pomognat v nujda.;(((((

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.