www.24rodopi.com

Поп-фолк звездата Ерик пее за бойновци на 13-ти

сряда, август 311коментара

Гюнер ШЮКРИ
На 13 септември (вторник) в кърджалийското село Бойно ще се проведе събор. Проявата се организира с подкрепата на кметството и местните жители. Празничният ден съвпада с втория ден от големия мюсюлмански празник Курбан Байрам. Жителите на Бойно очакват много гости от околните села, страната и чужбина, за да празнуват заедно
В рамките на събора ще се организира разнообразна спортна и музикална програма.
От 11 часа на стадиона пред училището ще започне футболния турнир на малки врати. За призьорите са осигурени големи парични награди.
За доброто настроение на всички присъстващи и гости на празника ще се погрижи музикалната група „Достлар” (Приятели) от Кърджали с ръководител Осман Джавлак, както и оркестър „Орфей”.
Концертът на поп-фолк звездата Ерик е гвоздеят в програмата на тазгодишното отбелязване на празника на Бойно. Той ще изпълни най-популярните си хитове.
Общинският съветник, излъчен от района на Бойно Мюрсел Халил сподели, че идеята е да съхранят традициите, обичаите, бита и културата на селото и Родопите. „Надявам се тази инициатива през годините да се превърне в традиция”, заяви Мюрсел Халил.

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
1/9/16 15:11

Този ерик или грозде ще допринесе за съхраняването на мюслюманските традиции!Който иска на Байряма да слуша чалга ! Herkeze iyi Bayramlar!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи