„Не обичам Наим Сюлейманоглу!", тези думи по адрес на трикратния олимпийски шампион по вдигане на тежести са на ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен. Видео отпреди години, на което е заснет разговор между Гюлен и бившата футболна звезда Хакан Шукур бе разпространено от турските медии днес.
Гюлен, който днес е сочен от Анкара за организатор на опита за преврат, дава напътствия на Хакан Шукур как „Галатасарай" може да стане още по-мощен футболен клуб - с молитви и дарения. Проповедникът посочва, че не харесва някои от играчите на истанбулския гранд, а после коментира изявите на Джобния Херкулес от момчилградското село Птичар, като подчертава: „Не обичам и Наим Сюлейманоглу".
На срещата с Гюлен Шукур му казва, че носи поздрави и от футболисти от "Бешикташ".
В момента властите в Анкара издирват Хакан Шукур за връзки с организацията на Гюлен FETO. Бащата на бившия футболист, който в последните години се занимава с политика, беше арестуван, а държавата запорира имущество за над 200 милиона лири на баща и син Шукур.
Припомняме, че Наим също се включи в политиката, но беше кандидат за депутат и за кмет от листите на Партията на националистическото действие (MHP).



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/16 20:53

    Този проповедник ли е, бизнесмен ли е, политик ли е, спортен авторитет ли е... какъв е? Ей заради такива духовници отблъскват хората от религията.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/16 21:08

    Както се вижда някои вдигат и без да си дават зор.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/16 23:21

    Турците се гордеем с Наим Сюлейманоглу. ДПС и Гюлен - не.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/16 07:54

    И сегашните са същите, те са двете страни на една монета. Само за това, че са на власт никой не може да им гъкне. Сега КОЙ знае колко техни хатипчии и разни невежи ще се назначат на работа в държавни учреждения. Религиозни не трябва да имат право в политиката- в джамията и обратно в къщи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/8/16 10:42

    Явно Наим не му е дал money като дарение и го е отлюспил с едно текме.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/8/16 11:34

    МАЛОУМЕН ИЗКУКУРИГАЛ ХОДЖА, МАХА С РЪЦЕ И ПРОКЛИНА НАРЕД, Е..Г..И ПЕЗЕФЕНКА. НЕ ОБИЧАЛ ТОЗИ ОБИЧАЛ ОНЗИ: СМЕШНИК! СКОРО ЩЕ ТЕ ОГРЕЕ....ЯТ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/8/16 14:02

    Zaferius kade si ,na ti hodjata i pochvay da pluesh Erdogan

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/8/16 18:21

    Ne obichal Naim ,nego mnogo go obichat falshif hodja,moshennik.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/8/16 18:23

    SIMIT GIBI BEKLIYORUZ

    ОтговорИзтриване
  10. zaferiyus20/8/16 22:20

    erdogan e produkt ba Gulen.
    Nekachestven produkt.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.