„Къде са работниците от кучешкия приют да ни отърват от тази напаст – безстопанствените кучета. Хората от периферията карат кучетата и ги оставят в Черноочене, сякаш тук има кой да ги гледа. Превзели са центъра и парка. Много наши земляци видяха Европа, ама не научиха правилата", гласи писмо на наши читатели от Черноочене.
Получихме и друго писмо, гневно, придружено със снимка на убито куче.
„Да горят в ада всички допринесли за това. Също така и безразличните дебелогъзи безмозъчни "граждани" на ш***ния Кърджали! Ей, ще си умрете като мишки!
Някои от тях уж ги кастрират, други не, след което кучета просто изчезват. Не се връщат на местата от където са взети, както е според законовите наредби, въобще ги няма в града", гласи другата реакция.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/16 10:43

    Невъзможно. Няма решение. Кучетата ще стават все повече и повече. Гледа един селянин куче, което ражда 5 малки кученца. Човекът го пълни след няколко дни в кашон и оставя кашона в града. Умножете човека по десетки пъти, кучетата по десетки пъти и ще разберете какъв голям проблем е това.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/16 10:50

    Преди да се излеят всякакви глупости тук, едно е сигурно - трябват промени в "Дай лапа" и то драстични !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/16 11:03

    Решение има,но тогава ще спре финансирането,а то е много полезно за някои определени хора. Ако се прилагаше както трябва програмата "кастрирай и върни" и кметовете задължаваха всеки да си кастрира кучето,и глобяваха солено за това,ако не се случи,нямаше да има нито едно скитащо куче. Сега бездомните кучета идват предимно от селата. Не кучетата са виновни,че са бездомни,а хората,че са безотговорни!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/16 11:40

    Една кучка от Възрожденци след оплакване, че лаела по някаква жена и може би щяла да я ухапе, я взеха "служители" от така наречения наречения приют и си я пуснаха без кастрация до гарата. Така си вършат работата и им плащат за това.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/16 11:47

    Еми то от целия център са събрани всички кучета и са били разстреляни на някакъв баир!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/16 13:20

    Работниците са си на мястото, може да видите и колата из града, нищо, че никой не вдига като избереш номерата, изписани на колата на приюта. Ако се обадите в общината, ви казвате, на кой телефон да се обадите и така кръгът се затваря, а кучетата се увеличават. Забележете колко кучета без ушни марки има в града.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/16 13:51

    Кучета по улиците не трябва да има. Който иска да гледа, в двора и строги санкции ако го изтърве или пусне на улицата малки кученца.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/16 14:31

    25/8/16 13:20
    Къде обикаля тая кола? Всеки ден е паркирана пред 56 бл. във Възрожденци.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/16 15:54

    Този проблем е в пъти по-голям в малкият квартал "Студен кладенец".Елате и вижте колко кучета се движат в глутница и ние не можем нищо да направим.Всеки ден прииждат нови големи и малки кучета,особено в парка с люлките за най-малките дечица.Всички от децата до вързрастните хора сме в ужас когато започнат да се гонят на сантиматри от нас.Нека този въпрос да не се подценява а да се шуми и да стигне този шум в общинския съве,та дано съветниците да се вслушат в гласа на народа.Идват избори-нали се сещате,че този и други важни въпроси ТРЯБВА да се разрешат, ако искате да гласуваме за вас господа управляващи.Кмете,един съвет-недей само да се ослушваш колко милиончета можеш да гушнеш,е се постарай да премахнеш тази опасност за всички нас.Хайде вземи се в ръце и действай.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/8/16 16:29

    Стига сте отделяли толкова внимание на кучетата . Държавата да се погрижи за бедния български народ който мизерства.Що се отнася до кучетата трябва солени глоби за тези които ги пускат навсякъде и ги разхождат по паркове където играят децата .Само огромни глоби това е решението .Колко глобени стопани има които разхождат кучета без наморници нито един .

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/8/16 16:30

    Защитниците на кучетата да ги вземат в собствените им домове и да се грижат за тях.А не да им осигуряват приюти и държавата да харчи луди пари .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/8/16 23:27

    ВСЕКИ ден дарявам храна за приюта днес разбрах един от работниците взима храната за вкъщи за неговите кучета кучетата на приюта пак са гладни

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/8/16 23:57

    От човека по-опасно животно няма.Кучетата са живи същества и хората са виновни за това, че са бездомни.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/8/16 10:59

    ПО ДОБРЕ НА КУЧЕ ОТКОЛКОТО НА ЧОВЕК!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/8/16 12:37

    До Анонимен 25/8/16 16:30
    По принцип Психиатрията масово трябва да събере така наречения "Паразит хора" като вас да се излекувате напълно, че въобще не сте полезни нито за себе си, нито за природата! А това е голям проблем за обществото.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.