Чисто голо кърджалийче се разхлади в шадравана пред Дома на културата и бившата сграда на Общинския съвет в горещия неделен ден.
Кърджали, 21 август.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/16 22:58

    Има ли снимки в лице и някой знае ли името на детето

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/8/16 16:34

    Голяма новина,няма що...
    Сигурно у дома няма вода ..,а и така е по-лесно

    Пък и майка му може така да го е научила

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/8/16 19:34

    И!! По зле ще става....циганите не са като хората те са сган мръсна трошаща и разбиваща всичко хубаво направено от хората

    ОтговорИзтриване
  4. Vin Diesel22/8/16 21:20

    Tova moje bi naro4no e kato Novina da vidim naroda v Bulgariq kolko sa rasisti i egoisti :)

    Mom4eto v snimkata moje bi izka da kaje 4e v Bulgariq vse o6te moje da si pravim kakvoto si izkame bez da se burka zakonite!

    A vie slaboumnite purvo se rasistvate 4e bilo mangal i ciganin a vtoro neznaete politikata!

    Eto za tova Bulgariq nikoga nqma da se opravi!
    Za6toto upravnicite ni suszdavat voina mejdu grajdanite a ne grajdani sre6tu upravnici!

    Za tova produljavaite da ubijdate hora kato na takiva snimki!
    Ne sum ciganin ama kazvam samata istina. Vsi4ki ste stanali edni lo6i hora i egoisti i nai ve4e rasisti, za da dovedete voina i gladost i drugi!>!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.