В сградата на банка „ДСК" ще бъде взривена бомба!
Това обяснявал с тревожен тон по телефона на служителите в Център 112 Вахидин Д.  Преди това изпил определено количество алкохол.
За времето от 16.59 часа до 18.05 часа провел 6 разговора с Районен център 112 в Кърджали, като твърдял, че ще постави бомба в ардинския клон на банката.
В 17.20 часа оперативният дежурен в РУ "Полиция"-Ардино - Карамфил Д. е получил обаждане от Оперативния дежурен в ОД на МВР- Кърджали, за това че неизвестно лице в нетрезво състояние подава съобщения от мобилен телефон с номер 0898хх хх хх, че ще постави бомба пред банка "ДСК" клон- Ардино и че след това ще се гръмне самият той, разкри пред 24rodopi.com полицейски източник.
В изпълнение на служебните си задължения органите на РУП-Ардино предприели издирване на лицето. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия било установено, че лицето провело разговорите  с тел. 112  е Вахидин Х. Д., който бил открит в родното си село Ленища. Бил е в нетрезво състояние и се оказало се , че подадените повиквания за тревога и опасност са неверни и заблуждаващи.
В дома му било извършено претърсване, но взривни вещества не били открити.
Самият Вахидин изразил съжаление за стореното и обяснил действията си с употребеното количество алкохол.
Миналата седмица съдът обяви мотивите си за наказанието, наложено на „бомбаджията". Вахидин ще плати 1000 лева глоба.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/8/16 09:16

    Диви и тъпи неграмотни селяни. Та те постоянно са пияни и магат да правят само простотий.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.