Вестникът на FETO в България „Заман" си сменя името на „Седмичен обзор". Преструктурирането на организацията ще се наблюдава внимателно


Хората на Фетхуллах Гюлен, които бягат от Турция в посока Западна Европа, се придвижват особено комфортно в България, твърди бившият депутат в Меджлиса от управляващата Партия на справедливостта и развитието Рифат Саид, цитиран от турски медии.
Центърът за Балкански стратегически изследвания, който се оглавява от Саид, получавал информация от България за преструктуриране на организацията на Гюлен FETO. Той посочва, че някои от 8-те задържани в Гърция турски пилоти, които участвали в опита за преврат, имали за цел да минат в България и да продължат за Западна Европа. Това щяло да стане, ако Атина на екстрадира групата в Турция.
Вестникът на Гюлен в България „Заман" пък си сменял името на „Седмичен обзор". Според Центъра за Балкански стратегии, по този начин се правел опит да се отклони вниманието от институциите и фирмите, които наливат средства в изданието.
24rodopi.com
На снимката: Ердоган и Рифат Саид, снимката е направена по време на посещението на турския държавен глава в Кърджали
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/16 13:04

    Вестника няма ли да престане да ни занимава с ФЕТО и другите ходжи. Хора, които са далеч от идеите на Ататюрк и превърнаха Турция в арена на партизанщина нека се оправят там.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/8/16 13:12

    Запомнете този фанатик ,лъжец и измамник .Ще дойде време да пее друга песен,но песента ще му бъде фалшива .

    ОтговорИзтриване
  3. zaferiyus23/8/16 14:53

    Нерде Булгаристан, Нерде Фето.
    То излиза че Фето и Ердоган са яли и пили за наша сметка.
    Не му стигаше на Ердоган проблемите с пкк/кюрдите сега се обзаведе и с нов проблем с бившия си учител.
    От друга страна пък какво общо има България с Фето или Ердоган.
    Един ден Ердоган ще си отиде и нашите ялами ще запеят в общ глас нова песен.
    Родопи 24/7 трябва да отбягва с публикациите за кавгите между Ердоган и Фето, от тях добро няма.
    Ние имаме стотици хиляди наши роднини в Турция които могат да пострадат от нашите безсмислени изявления по адрес на единия или другия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/8/16 16:30

    само Ердоган половин Кържали те подкрепя Султанъмммм ..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/8/16 17:37

    Рифат Саид за нищо не става.Този който се е надигнал на пръсти зад него с белия чомлек на главата и се вижда над рамото му два пъти за нищо не става.
    Вестник Заман пък става Зор Заман и пак ще си бъде трибуна на терористите. Бог да пази България и кемалистите в България и техните роднини в Турция.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/8/16 17:46

    tozi Rıfat Said ne e li ot djemata na Gyulen

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/8/16 20:28

    Мъртъв е той мъртъв вече този терорист лидера фето и неговите ялакии от български произход така само наречените кемалисти уж турци..жив е той жив е лидера ни Ердоган не признаваме нито комунизъм нито кемализъм за нас Турците съществува Ердоганизъм , равенство, справедливост, развитие , демокрацията която налага Ердоган, премахване и борбата с терористи и най вече добросъседството с българския народ ..А вие бивши комунисти и незнам си какви кемалисти и терористи и вредни за народите ни измислени индивиди МРЕТЕ ОТ ЗАВИСТ..ГОСПОД И ЕРДОГАН ДА ОПАЗИ МИРА В БЪЛГАРИЯ ..АLLAH ERDOĞANI VE DOĞRU YOLDA OLAN HALKLARİMİZİ KORUSUN.AMIN

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/8/16 23:51

    А така,20.28
    Най-после един турчин да си признае,че Ердоган уби кемализма в Турция.Че всички го виждат ,ма всеки го е страх да го каже.Бе толкоз ли ви е взел страха тоя Ердоган,бе братя турци.?Ми ви е сте в БГ,пък и кой ви знае кои сте,че да се страхувате.Що такъв страх?За 24 часа и Ататюрк оплюхте,и Гюлен убихте.Че до оня ден му бяхте в организациите,вестниците му по училищата доставяхте....Що такъв страх?Той Ердоган ще гони големите играчи-Лютви Местан,Шабанали и т.н.Я по -спокойно,ще вземете да инфарктясате,кво ще ви правим тогава..........че по обичаите на Ердоганя няма да можем и да ви погребем.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.