„Пишете за пилота и неговите умения и, че е успял да приземи машината извън селото. Поздравления. Това е равно на героизъм. Но защо не написахте две хубави думи за момичето Шенай Мюнюр. Това крехко 18-годишно момиче е извършило не по-малък героизъм. Тя първа се е притекла на помощ, извадила пилота от кабината и нито за миг не си е казала „Къде отивам, ами ако машината избухне?!“ и че може самата тя да пострада“, твърдят пред 24rodopi.com жители на село Черна скала, където вчера малко преди 11.00 часа се разби селскостопански хеликоптер.
Пилотът е бил в съзнание и поискал вода.
„Шенай му е почистила лицето и главата от кръвта, изтичаща от раната. Поддържала е главата му, докато дойдат спасителните екипи. Това е траело 20 минути. При качването му в линейката, 18-годишното момиче получило погалване по лицето от пилота“, разказаха пред 24rodopi.com местните жители.
24rodopi.com
Очаквайте подробностите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/9/16 09:39

    Браво на момичето........

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/9/16 09:56

    Браво на момичето, това е човек с главното "Ч", а не да вземеш телефона и да снимаш за да го показваш най-гордо на другите. Адмирации!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/9/16 10:29

    Bravo na momi4eto eto tova momi4e zaslujava vaznagrajdenie a ne onezi kadeto stoiat v parlamenta i se 4udiat kakva prostotia da izmisliat

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/9/16 11:42

    Хората много правилно са го казали, че момичето първо е помогнало на пилота, а вие "големите" журналисти сте се изхвърлили, като риба на сухо, че момичето е спасило живота му.А иначе, паздравления за Шенай.

    ОтговорИзтриване
  5. Gultekin Fayik kmetstvo s.Ranilist10/9/16 11:55

    Браво и на момичето за проявен героизъм и кураж,браво и на родителите и за възпитанието.

    ОтговорИзтриване
  6. Публикувайте една снимка на момичето, някакво интервю, да се запознаем и с някакъв свестен човек на фона на човешката кал, която ни залив отвсякъде

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/9/16 12:46

    Браво, момиче! Браво и на родителите ти, че човек са възпитали!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/9/16 12:56

    bravo respekt

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/9/16 13:23

    Браво на момичето!Такива лица трябва да се показват по медиите за пример

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/9/16 15:26

    Da smela e cheney na 18 godini e prinudena da raboti za da gleda semeystvoto si jivee selo Petlino v edna kıchta koyato poktiva ha da padne nad glavite im.İskache da uci no kıde pari 4 momiceta sa .Neka da ya snimat kıde jivee golemsite da vidyat mizrerniya i jivot semeystvoto e skromno nikoga ne se oplavkvat no nito edna ot tyah ne moja da uci ot pezparicie.Zacho li zachoto ne kradat ne lıjat vızpitani sa da bıdat dobri i cestni Molya kmeta na Kırdjali da hodi da vidi kıde jivee tya i syala Bılgariya .picha tova ne za da ya sıkelyavate ami bogatite guchi da vidyat dobrite cestnite hora v Bılgariya kak jiveyat.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/9/16 16:10

    Да наградят това момиче с 3000 лв. А не онези от големият сняг, които са си вършили работата, които са се заклевали с Хипократова клетва за спасяване на човешки животи. Онези двете просто трябваше да дарят парите!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен10/9/16 19:53

    Подкрепям 16:10.Кметът на гр.Кърджали трябва да награди Шенай за извършеното добро.Примерите на човечност не трябва да остават незабелязани.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/9/16 00:59

    А знаехте ли, че момичето само е присъствало там, а други хора са помогнали на пилота, това са хора от близкото село Охлювец. А какво прави прокуратурата сега с тях, само ги юркат насам натам и гк карст да пишат обяснение.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен11/9/16 01:19

    Kakvi preparati praskal tosi pilot?! Otrovi li?! Kakvo e stanalo s otrovite, deto ne e izpraskal?! Otrovno li e tam v seloto sega?

    ОтговорИзтриване
  15. Гюлтекин Файък Рани лист12/9/16 11:39

    Мухльо от 10.09.16 от 16,10 час ела в Рани лист да получиш парите.В живота нещо добро ако си направил.Докажи се и аз ще ти ги дам.Аз съм бащата на едно от тях.Ако имаш деца възпитавай ги като мене.Но аз не виждам възпитание в тебе.Дали през зимата или лятото добрият и възпитаният винаги ще помагат.Нека наградят момичето, то заслужава.Жива и здрава да е.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен12/9/16 18:54

    Да е жива и здрава!

    ОтговорИзтриване
  17. Момичето е герой. Да бъде наградено с държавно отличие !!! Браво на родителите за възпитанието на това дете на България !!!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен14/9/16 00:13

    А защо няма снимка на това смело момиче???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.