200 тютюнопроизводители от регионите на Кърджали и Хасково готвят блокада на ГКПП „Маказа”. Недоволството на земеделците е предизвикано от неизплатените пари за реколтата през миналата година от страна на фирми, твърдят от сектора. Стопаните ще блокират пътя към граничния пункт в ранния следобед в петък - 14.00 часа.
„Нервите ни не издържат, всяка година сме изправени пред ръба на оцеляването. Парите трябваше да бъдат изплатени до началото на септември, това обаче така и не се случи”, коментираха за 24rodopi.com недоволни тютюнджии от Източните Родопи.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/9/16 18:27

    Блокирайте в София ,кво са ви виновни хората дето пътуват.Не стига че чакаме по опашки по границите а сега и тези ще се правят на революционери.Пет автобуса наемате и на паветата ,викайте,свирете,псувайте и мятайте камъни там.Не пречете на хората които нямат вина за нищо.А кой ще ви наеме автобусите ако питате ,който ви организира.... или ДОСТ или ДПС ,де да знам на кой бог се кланяте сега.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/9/16 19:38

    Bravo na horata nakraq se osaznaha ,blokada mu e maikata drugite da mu mislqt

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/9/16 20:44

    do 18 27 maykati se pravi pravi v legloto refolyujonerrr tipederass nyakoga rabotillisi tyutyun

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/16 08:47

    Да живее нашето ДПС, поне още 2-3 годинки!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/9/16 09:06

    8/9/16 20:44 nauchi se da pishesh bez greshki i s razdelni dumi be amsalak

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/9/16 11:13

    блокирайте пътя оставете си колите заключете ги и се махнете от там както направиха комшиите ни гърци правилен подход подкрепям ви.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/9/16 13:58

    Правоимащите са ангажирани с молебени,събори,но не и с проблемите на тютюнджиите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.