www.24rodopi.com

Темата на 24rodopi +: След 17-ата кражба, Исмаил влиза в затвора за 4 години

събота, септември 173коментара

На четири години лишаване от свобода при първоначален “строг” режим, по обвинителен акт на Районна прокуратура – Кърджали, е осъден за кражби 27-годишният Исмаил М. Това се казва в съобщение на прокуратурата.
На 15 срещу 16 февруари 2016 г. Исмаил М., чрез използване на техническо средство – отвертка, е извършил две кражби от два различни търговски обекта. Той откраднал пари и цигари от павилион за закуски и от цветарски магазин в гр. Кърджали. След това похарчил парите в игрална зала, а цигарите продал.
Както вече 24rodopi.com писа, Исмаил М. има 17 присъди, като по-голямата част от тях са за извършени кражби, осъждан е и за противозаконни отнемания на автомобили. През декември 2014 . е бил освободен от затвора, след като изтърпял 2-годишна присъда „лишаване от свобода“.
Срещу Исмаил М. в момента се води и друго досъдебно производство в Районна прокуратура– Момчилград, отново за извършена кражба, по което му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.
Присъдата на Районен съд-Кърджали може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Кърджали.
24rodopi.com

Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
17/9/16 20:16

това да не е Сергей Ханчев от Птичар

Анонимен
17/9/16 22:05

Изненадата ми е голяма втаз държава и в този град да има съд и прокуратура. Прозвуча, ми че липсват бедни гладни и т. н. Крадене на поръзия. То не бе приватизация, общественни поръчки и, и, и нямам думи.

Анонимен
17/9/16 22:24

Същия

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи