Три дни след като в интернет се появи запис с провокативна реч на политик и изселнически лидер с 2 паспорта, в която той поставя под общ знаменател Ахмед Доган и Реджеп Тайип Ердоган, самият Зюрфеттин Хаджъоглу изпрати позицията си в редакцията на 24rodopi.com.
„Горе по върховете, в сарая, има един. Има и в нашия сарай в Турция, ние не го обичаме. И този в София също. Това го заявяваме категорично“, заявява пред жители на село Опълченско Зюрфеттин Хаджъоглу. Изказването е направено на среща с избиратели в Опълченско на 13 септември 2016 г. След като анонсира, че той и другарите му еднакво мразят Ахмед Доган и Реджеп Тайип Ердоган, активният политик и в Турция, и в България, продължава: „Промяната е във вашите ръце – на народа. Всички промени се правят от народа. Никой не може да застане срещу народа. И най-големият диктатор не може да тръгне срещу народа!“.
Зюрфеттин Хаджъоглу е председател на Конфедерацията на балканските и румелийски турци. Като Зюрфеттин Али той е избран за член на Изпълнителния съвет на „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ (ДОСТ).
Вижте позицията му, изпратена до 24rodopi.com:

Зюрфеттин Хаджъоглу: Срещу мен и партията ми се провежда клеветническа кампания

В последните дни в социалните мрежи и медиите се разпространява запис, свързан с мое изказване.
Поради това, че този звуков запис не отразява целият разговор, а избирателно подбрани отделни думи определям това като клеветническа кампания срещу мен и моята партия-Демократи за отговорност, свобода и толерантност (ДОСТ).
Това изказване освен, че не е направено на официална среща и, че не е политическа реч е осъществено по време на разговор в селско кафене. За нас този метод на поднасяне на медиите на запис от прецизно подбрани думи от дадено изказване не е непознат. Този подъл и грозен начин на записи и касетки бе използван в продължение на години в родината ми Турция от терористичната организация ФЕТО (Терористичната организация на Фетуллах Гюлен).
С изопачаването на думите ми се цели да се покаже, че аз и партията ми сме противници на президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган.
Уважаемият Реджеп Тайип Ердоган е президент на Република Турция и нашето уважение към него е респективно. Епохата на сараите в Турция свърши през 1923 година с обяваването и за република.
Сараите в Анкара, Истанбул и другите краища на страната принадлежат единствено на турския народ. При условие, че не съм споменавал имена, тези които изопачават думите ми и правят препратки с коментари, че говоря за г-н президента са лъжци и клеветници.
Говорейки за сарая в Анкара визирах този който сега живее в сарая си в Пенсилвания - Фетуллах Гюлен, лидера на терористичната организация, която на 15 юли се опита да превземе по брутален и кървав начин управлението на родината ми и да окупира сарая на народа.
Голяма част от публикациите в 24rodopi.com са пълни с лъжи. В публикацията са използвани думи, които не съм употребил и е споменато име на човек, който не присъстваше на разговора.
На вниманието на обществеността!
Зюрфеттин Хаджъоглу

24rodopi.com
Това е записът от речта на Хаджоъглу в Опълченско, който е качен на платформата Vbox7:
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/9/16 19:48

    anani kosalacaklar simdii erdogan gibi adammi bulcaksiss serevsizz sizi adam yaptii

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/9/16 20:06

    Още по смешни ставате Дослар-яланджъ яламалар

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/9/16 20:15

    Dönek
    Sözun arkasinda DUR

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/9/16 20:42

    Da be da i nie ti poviarvahme.Hep aynisin Z.H.-hedapci

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/9/16 20:54

    Местан ага, ако до утре не изхвърлите този фетоджия от ДОСТ, няма да получите и един глас от хората.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/9/16 20:59

    Не го бил казал на официална среща, а в кафене...Още по-зле, защото на официалните срещи се говорят заучени фрази, а точно в неформалните разговори излиза цялата истина. Този трябва да го изхвърлят като мръсно коте и от ДОСТ и от поста му на председател на конфедерацията.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/9/16 21:12

    ало джахил, кой ти написа това. Знаем ти капацитета за келепира си. Бягай в тр.будали са тези, които ти дават пари ,че ще осгориш гласове ядоха тая попара в баните и Хасково

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/9/16 21:16

    Почти всички са толкова двулики,че не могат да се изразявят със собственниге си мисли.Фасада различна,пазва различна,плашила,блянове и си е,нищо ново...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/9/16 21:20

    Toy dov4era raboteshe za DPS,kakto znaem depeseto i chast ot bulgarskite gyocmeni ne iskat ERDOGAN,zashtoto bg turcite obichat kurkaneto

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/9/16 21:23

    Anlayan anladi

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/9/16 21:23

    Шабанали фето

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/9/16 21:35

    Çevir kazı , yanmasın...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/9/16 21:47

    Sahte dosta gerek ve yer yok

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/9/16 00:32

    Зюрфеттине, недей го бъркай, че мирише още повече. Когато ще говориш пред хора, помоли някой да ти драсне няколко реда, ако си сигурен, че ще можеш да го прочетеш гладко. Нерде Анкара, нерде Пенсилвания. Мислиш едно пък говориш друго и искаш хората да те разберат правилно т.е. какво си мислил. А ти сам можеш ли да го направиш това?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/9/16 09:49

    До Редакцията на в-к "24х7 Родопии"
    Уважаеми г-н/г-жа редактор, имайки предвид Конституцията на Република България, която изрично заявява, че официалният език в България е българският, Вие като официална медия на територията на страната сте длъжни да спазвате този закон и да се съобразявате с указаните изисквания. В противен случай трябва да бъдете преследвани и подведени под наказателна отговорност за неспазването на Конституцията.
    В най-скоро време очаквайте призовка за наказателно производство, което аз лично, в качеството си на представляващ службите за сигурност, ще саведа срещу Вас.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/9/16 10:38

    Алоо, службата за сигурност, напиши си първо името да те видим кой си и за какво се бориш!Възродителният процес беше преди години, не се вкарвай във филми, да не ти изстине службичката. Във всеки форум, читателите могат да пишат на какъвто си език искат.Който не разбира езика, има си гугъл преводач! Ай, сиктир!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/9/16 10:44

    Ти другарю от сигурността, не си показвай главичката от мишата дупка, че началниците ти ще се смеят. Едно е да си чел конституция, друго е да разбираш от нещата. Като гледам и твоят български куца.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/9/16 10:48

    Хайдеее, тези възродители не измряха ли бе, че този и в службите за сигурност му намерили местенце. Шшшей, само да се случи нещо на редакцията ще видите кон боб яде ли.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен19/9/16 10:50

    Амаааан от националисти ба аку пише на англиски няма да пише сигнали нъли капут такъф

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/9/16 10:52

    Видяхме как работят в службата за сигурност. До 9.30 часа пият кафе. После един час четат 24rodopi.com. После псуват папките на бюрото. После два пъти ще се изпърдят, за да се оплакват, че канцелариите се нуждаят от ремонт. После ще ядат и следолед повторение като в турски сериал. Между другото ако му стиска на този тип от сигурността за сигурността на България - ЗАЩО НЕ СЕ МРЪДНЕ ГЪЗА ДА ОПЪЛЧЕНСКО, ЗА ДА НАУЧИ КАК РАЗНИ ОПАСНИ ЕЛЕМЕНТИ МЪТЯТ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен19/9/16 11:03

    When I find myself in times of trouble
    Mother Mary comes to me
    Speaking words of wisdom, let it be.
    And in my hour of darkness
    She is standing right in front of me
    Speaking words of wisdom, let it be.
    Let it be, let it be
    Let it be, let it be.
    Whisper words of wisdom, let it be.

    And when the broken hearted people
    Living in the world agree,
    There will be an answer, let it be.
    And though they may be parted there is
    Still a chance that they will see
    There will be an answer, let it be.
    Let it be, let it be,
    Let it be, let it be.
    Yeah there will be an answer, let it be.

    Let it be, let it be,
    Let it be, let it be.
    Yeah there will be an answer, let it be.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен19/9/16 11:41

    На коя държава и от коя служба за сигурност си бе аркадаш .То държава няма ти за служба за сигурност говориш.Ако имаше служба за сигурност Б-я нямяше да бъде това което е .

    ОтговорИзтриване
  23. Аптикадир19/9/16 12:14

    Да живее Руската подлога Доган !

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен19/9/16 13:08

    Не те ли срам служителю в сигурността да заплашваш журналистите, че си вършат работата? Не те ли срам да се опитваш да проведеш нов възродителен процес? Не те ли срам в работно време да пишеш заплахи, вместо да си на улицата и да ловиш наркопласьори, защото именно те са заплаха за националната сигурност на тази страна? Не те ли е срам да взимаш заплата, която ти се плаща от хора, плащащи данъци на държавата, в това число влизат и журналистите от медията, която заплашваш? Как спиш спокойно служителю, че не си вършиш работата за която са те наели, а си позволяваш да отправяш закани и заплахи срещу свободата на словото и печата? Пфу, не заслужаваш дори да те заплюе човек, ако те знам кой си, ама как да те знаем, като си се покрил като мишка. Приканваме редакцията ако този им създаде проблеми да уведомят обществеността, обещаваме ви че ще ви пазим като очите си.Вие сте единствената медия заслужаваща уважение и респект за работата си!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.