Двадесет години от своето създаване ще чества най-влиятелната и една от най-старите хуманитарни неправителствени организации в Кърджали-Ротари клуб. Ръководството е замислило серия от прояви като кани на тях не само представители на обществеността от Кърджали, но и много гости от цялата страна. Една от идеите е да се популяризира града ни и неговите забележителности.
Ключова проява на честванията ще бъде семинарът под наслов „Лидерство и публичен имидж”. Той ще се състои на 1 октомври в конферентната зала на хотел „Кърджали” и в него ще се включат лектори и ротарианци от цялата страна. Предвижда се регистрацията за форума да започне в 11,30 часа, а той да приключи в 18,00 часа. Приветствия към участниците ще поднесат дистрикт гуверньорът за България Димитър Димитров, кметът инж.Хасан Азис и президентът на Ротари клуб-Кърджали Себахатин Гьокче.
Очаква се голям интерес към семинара, тъй като той е без аналог в дейността на Ротари в страната досега, сподели Себахатин Гьокче. Той посочи, че за участниците, предимно гости от страната, е предвидена богата сутришна програма, включваща запознаване с историческите забележителности в Кърджалийско.
Организаторите планират празничните прояви да започнат на 30 септември. Предвидена е среща на дистрикт гуверньора Димитър Димитров с кмета Хасан Азис. В срещата участие ще вземат и членове на Борда на клуба. Подготвя се и опознавателна визита в Областна администрация. В 17,00 часа дистрикт гуверньорът Димитър Димитров ще има среща с целия Борд на Ротари клуб-Кърджали и с представители на младите хора от Интеракт и Ротаракт клубовете. От 18,00 часа всички ротарианци от Кърджали и Димитър Димитров ще разговарят с кмета Хасан Азис по актуални въпроси.
На 1 октомври е предвидена и празнична вечеря. Очакват се гости от Гърция, Турция и страната.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.