Кърджалийци ще могат да кажат „тежката си дума” за планираната Синя зона в централната част на града. Общественото обсъждане на проекта е планирано за 30 септември от 17,30 часа в заседателната зала на Бизнесинкубатора. Своите идеи и забележки ще могат да направят както гражданите, така и представители на бизнеса и неправителствените организации.
Припомняме, че предложенията за изменение и допълнение на Наредбата за организация на транспортната дейност и безопасността на движението на територията на общината бяха приети с решение на Общинския съвет от 14 юли т.г.
В тях се предвижда обособяване на платени 500 паркоместа в централната част на града, с което се цели облекчаване на трафика.
„Приетите изменения и допълнения на Наредбата за организация на транспортната дейност и безопасността на движението на територията на община Кърджали са публикувани в интернет страницата на община Кърджали.
Писмени становища, въпроси и предложения могат да бъдат подадени на адрес: Община Кърджали, бул.”България” № 41, до Кмета на община Кърджали. За повече информация: на тел. 0361/ 6 73 02; 6 73 63”, посочиха от екипа на кмета Хасан Азис.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/16 16:49

    da be na horata pravqt fishove, aktove i pak pravqt kakvoto si iskat plashtat po 50 lv i pak parkirat na nepravilni mesta kakvo e tova sinq zona omg.... Hasan Azis li shte plati parkinga na horata

    ОтговорИзтриване
  2. Реджеб19/9/16 16:52

    Искаме синя зона и в село Лисиците

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/9/16 08:04

    Нека повече хора да присъстват и да изкажат открито мненията, опасенията и съмненията си, моля! Съмнително решение е това, спорно е в чия полза ще бъде..................

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/9/16 09:23

    Този бизнес люпилник не става за нищо,там се маскират някакви европейски пари.По цял ден пушат и пият кафе

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/9/16 11:31

    Транспортната комисия ,отдела по озеленявание и чистота и правоспосебен шофьор/без купена книжка/ да огледат всички кръстовища , в които видомостта е ограничена и да направят необходимите мероприятия, Дсъвместно орязване и изкореняване на храсти, махане на рекламни съоръжения, пешеходните пътеки да се маркират поне на 5м от крстовищата. Изградете паркинги. Направете нова организация на движение и тогава мислете за синята зона.Има ли кой да ме чуе? Едва ли!Кмет високо , общински съветници далеч от проблемите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.