Продължава да гори сметището за твърди битови отпадъци на Кърджали край село Вишеград (снимката е от тази сутрин в 7.45 часа).
Повече от 32 часа периферията на Кърджали е обвита в гъст, задушлив дим. Няма опасност от пожар за близките населени места Вишеград, Глухар и Островица (втората снимка е направена вчера следобед в района на Глухар), но се препоръчва и днес жителите на тези населени места да ограничават излизането си навън и да отварят по-малко прозорците на домовете си.
Както първи 24rodopi.com писа, сметището пламна около 21.30 часа във вторник. Все още няма официална версия, каква е причината за инцидента.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/9/16 09:12

    tozi pojar da ne bi da e umislen,molya kompetentnite organi mnogo vnimatelno da go proveryat,i da davat mnogo seriozen otgovor na jitelite na gr Kirdjali i okolnite sela i kakvo predpriema obstina Kirdjali za da ne se povtori

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/9/16 10:26

    Novo depo imame vece tam se hvirlya bokluka-a staroto smetishte sigurno e po hayirliya za posledno da e zapalen narocno.za da nyama spomen ot nego

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/9/16 10:40

    Nyamalo opasnost za zdraveto na horata,kakto sa konstatirali kompetentnite organi...taka che dishayte dulboko....ha...ha...ha...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/9/16 11:54

    До кога ще дишаме тоя дим.Всичко се поема от организмите на хората.Толкова простотия не може да има никъде другаде по света.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/9/16 12:54

    v bilgariya vsicko moje,dane zabravyame kide jiveem.....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/9/16 12:57

    naymnogo postradaha jivustite v selo visegrad,ne moje dase disa nekadirni upravnitsi.......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/9/16 13:17

    takali nyama v kirdjaliyskiya region nenaseleno myasto dase napravi smetiste,ta doydaha v selo visegrad.tova smetiste tryabva dase premesti ili seloto..........umirame prostatsi.......

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/9/16 13:32

    tova smetiste prez lyatoto mirise,kat zavali dijd pak mirise.takali nyamase drugo myasto v kirdaliyskiya rayon,pitam vi gore nekadirni upravnitsi.previrnahte kitnoto ni selo v golyam bokluk.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/9/16 16:24

    днес стана много лошо враща ми се от миризма

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.