Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха извършител на кражба от товарен автомобил, паркиран в областния център, съобщиха от полицията. Сигналът за престъплението е подаден в понеделник. От колата изчезнали флаш памет и лични вещи. При организираните издирвателни действия е установен и задържан извършителят на деянието – В.С.(40). Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава разследващ полицай.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/9/16 10:46

    Хахах ,изразходвали са ресурс за един лаптоп за да открият една флашка.И накрая ще го пуснат поради маловажност.Да му бяхте купили на човека флашката и да не се занимавате повече. Това заглавие ме разсмя ,поздравления ,хубав ВИЦ:))))))

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/9/16 14:27

    Хубаво е да се включат и от ГД БОП, че този престъпник може да е част от огромна престъпна група, което ще ни нареди в челните места в света по разкриваемост. Браво на полицията. Дерзайте!

    ОтговорИзтриване
  3. Vin Diesel27/9/16 19:42

    Basi sme6nicite vie dane si mislite 4e kogato imate u doma internet i ste skriti 100% ? ako 4ovek iska da vi razkriva samo za secundi moje da razbere na kolko ste godini egeneto bankovite vi smetki kade jiveete ot-do vsi4ko moje da razberat!
    ili puk dane si mislite 4e kato imate facebook s skrit vidim profil, 4e ste skriti 100%? haha samo edin biznesmen ili hacker moje za secundi da vi razbere za vas ot-do cqlata istoriq i bankovi smetni ot-do vsi4ko ! ama glupaci kato vas deto neznaqt da kliknat s purviq buton na mi6kata nqma nikoga da razbere tova!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.