www.24rodopi.com

Шинаси Сюлейман стана на 44, пожела си на празника да постигне много за Кирково

неделя, септември 252коментара

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман отпразнува в събота 44-ия си рожден ден. Празникът му започна с поздрави и честитки от близо и далеч и изненада от колегите му в общината.
От името на общинската администрация зам.-кметът Валентина Димитрова му даде подарък с пожелание за здраве, късмет, благоденствие и успешно управление.
Кметът получи подаръци и от народния представител и член на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, областния председател на ДПС инж. Изет Шабан, народния представител Салиха Емин. Те също му пожелаха много здраве и късмет и да ръководи община Кирково с грижа за нейните жители.
„Благодаря Ви много от сърце. Няма по-ценно от колегите, колектива и хората, с които работя и искам да продължавам да работя. Нaдявам се заедно да постигнем много добри неща за Кирково. Мисля, че заедно можем много”, заяви Шинаси Сюлейман. Той уточни, че ще празнува рождения си ден в семейна обстановка с най-близките си хора.
Гюнер ШЮКРИ

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
25/9/16 16:09

Dogum gunun kulu olsun dostum

Анонимен
25/9/16 16:20

Да е жив и здрав . Това е единствения кмет от ДПС който прави най много за общината и за хората без да ги дели на етноси .

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи