Това е 21-годишната Джейлян Халилова от крумовградското село Бряговец, която вече живее в кърджалийския квартал „Боровец“. При новия си любим, децата й са далеч от нея. Както вече 24rodopi.com писа, когато Джейлян е била само на 12 години, е родила Мустафа, който днес в очите на хората е малкият борец срещу коварно онкологично заболяване.
Телевизионната водеща Нана Гладуиш коментира в студиото на "Събуди се" по Нова тв случая с изоставения от майка си Мустафа:
„Тези деца, момичета, не са си играли достатъчно с кукли. И в един момент, прескачайки играта с кукли, решават да родят дете, вместо просто да вземат една кукла и да я нахранят, повиват и обичат. Когато толкова малки деца раждат деца, ако това стане достояние на институциите, първо трябва да им се постави условие, че ако продължат тази бременност и искат да родят това дете, кой ще носи отговорност пред държавата за това дете. Защото малките момичета не могат да бъдат настойници и родители, дори и да имат желание. Не може едно 12-годишно момиче да бъде майка на бебе пред закона”.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/16 12:37

    Така е, Нана, но държавата отдавна я няма. Не едно, цели 5 деца е родила, а е само на 21 години. И никой не си е мръднал пръстта да я спре по някакъв начин.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/9/16 18:44

    ЗАЩО бащата или бащите на тези деца не са в ЗАТВОРА за секс с непълнолетно лице?!?! За какви институции говори тази НАНА? Ако имаше дърЖава и институции, тези който са правили деца на дете щяха да са на топло - я в Стара загора, я в Сливен......

    ОтговорИзтриване
  3. Рачо кура24/9/16 20:20

    цигани прости

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.