Европейският съюз след Брекзит? Колко средства от европейските фондове ще получи България в новия програмен период до 2020-та година? Кои са новите предизвикателства пред либерализма? Това са само част от въпросите, с които активисти на ДПС от област Пловдив влязоха в Европейския парламент.
По време на срещата в ЕП евродепутата от Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ) Неджми Али обясни начина на формиране на бюджета на ЕС, като разясни разликата между държавите членки нетни вносители и нетни бенефициенти, за да могат да придобият представа за ползата от членството в ЕС. Като член на Бюджетната комисия той ги запозна с основните приоритети на бюджета на ЕС за 2017г., който се гласуваше в Комисията в деня на семинара. Евродепутатът запозна гостите с външнополитическите аспекти от неговата дейност като член на Съвместната парламентарна делегация ЕС-Турция (JPC EU-Turkey) и заместващ член на Комисията по външни работи на ЕП. Неджми Али разясни също така отговорностите и функциите си като координатор от АЛДЕ в Комисията по бюджетен контрол.
Гостите посетиха Брюксел по покана на евродепутата от Групата на АЛДЕ Неджми Али.
Групата от България разгледа пленарната зала на Европарламента, посетителския център и забележителностите на Брюксел.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/9/16 18:08

    Хич няма коментари! Е така ви искаме, ще мълчите и това е!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/9/16 13:10

    Да вярно по добре вместо напразно да хокаме по между си най хубавото е даси мълчим ние всички сме български граждани и си имаме права да коментираме или тъй да си мълчим та нали има една Българска поговорка (пилците се броят на есен)дасме живи и здрави и нека дасе видим на Президентските избори кои са останали в плацата и кои си изчезнали от нея.благодарим ви че ще ни видите и чуете.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.