www.24rodopi.com

„Терорист” удари „Паисий”, евакуираха школото за минути (снимки)

четвъртък, септември 292коментара

 „Терорист” бе неутрализиран минути след „атентат” срещу училище в центъра на Кърджали. Екипи на полицията, пожарната, бърза помощ и спасители се включиха в евакуацията на цялото училище. Всички деца бяха спасени в рамките на 4 минути и половина. Възникналият пожар вследствие на терористичния акт бе потушен.
Уникалният за страната сценарий за реакция при терористичен акт бе разигран в двора на училище „Отец Паисий” в Кърджали. Учението бе част от Европейския екологичен фестивал „Златна вълна-21 век“, чието начало бе дадено в четвъртък.
Снимки: Георги Кулов

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
29/9/16 19:58

Tipi hora pravite gluposti kacili mnogo 6te razberete ako stani takova ne6to

Анонимен
29/9/16 22:42

Да се надяваме никога да не става, но поамериканчването в повеението на децата е видимо, вместо с думи започват да се бият на момента. Все още в българия личното огнестрелно оръжие е трудно достъпно но ножове всеки може да притежава.

Другия аспект, засега сме далеч от ислямския радикализам, с бежанците не се знае какви хора навлизат на територията на България и остават тук.
Евентуално ислямския радикализам би намерил почва в ромските квартали, където масово са неграмотни и необразовани и водещ фактор ще бъдат парите. За пари и роднините си ще погубят.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи