„ДПС след обстоен анализ и в диалог със структурите си ще вземе решение дали да издигне своя кандидатура или ще подкрепи тази кандидат-президентска двойка, която ще представлява достойно всички български граждани и ще възстанови доверието в президентската институция“, заяви в Кирково народният представител Салиха Емин.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/9/16 11:56

    bitiz hic bir sey yapamasiz artik son gunleriniz bakalim ondan sonra ne calisacan

    ОтговорИзтриване
  2. Vin Diesel25/9/16 14:00

    za Kurdjali ne ste napravili ni6to vie Depesari, i sq mislite da stavate prezident palen smqh za Bulgariq! Ama spoko na vas ne vi puka za naroda nali! rano ili kusno i na vas 6te vi se slu4i su6toto bedstvie kakto na naroda se slu4va! neska 6te ste bogati a utre super bedni ! Bog vsi4ko vijda!
    Kardjali i selata na kardjali i ardino i t.n. vsi4ki turski gradove sa nai bednite gradove v bulgariq tova vseki go vijda !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/9/16 14:52

    ferdi sobstvennik na 24rodopi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/9/16 15:41

    Abe kızım kakbi gluposti drınkaş

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/9/16 15:42

    Saliha skriy se nyakade stiga si govorila gluposti kakıf dialog s struktorite ya se skriyte

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/9/16 16:05

    ДО РЕДАКТОРА НА РОДОПИ ЗАЩО НЕ НИ ПУСКАШ КОМЕНТАРИТЕ
    Какво лошо има в това като пишеш истината
    АХМЕД ДОГАН Е СТРАХЛИВЕЦ И ЗАТОВА СЕ ОТКАЗА ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ
    НЕ Е ЛИЕ ВЯРНО ПРЕДИ СЕДМИЦА НАЛИ ПОДЧИНЕНА МУ КАРАДАЙЪ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД МЕДИИТЕ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/9/16 16:06

    Какво ви става дпс ри много сте намръщени

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/9/16 16:07

    Шинаси какво мислиш

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/9/16 16:43

    Какви структури какви решения какви анализи ?? Доган и Пеевски ще ви посочат кого да подкрепите. Но вече нищо не зависи от Д(п)С Както на миналите президентски избори кога подкрепихте Калфин загубихте и сега ще загубите. Ще спечели антикомунистическият и антидепесарският кандидат.

    ОтговорИзтриване
  10. zaferiyus25/9/16 17:11

    Мисия невъзможна.
    зафериюс е казал, аметчо ще ви каже кой ще е.
    За Турския народ, МOЛЧАТ И НЕРАЗCAЖДАТ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/9/16 17:14

    sobstvenici na tozi sayt sa dpsari i negativnite komentari za dps ne gi puskat

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/9/16 17:14

    dogan agata 6te im spre pravata na vestnika

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/9/16 17:43

    Айде смелите коментатори да си напишат имената да ги видим кои са, анонимно всеки може да пише глупости. ДПС ще го има още много дълги години, друга тема е дали ще има нови лица начело на партията.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/9/16 18:04

    искам да попитам дпс арите дали познават едно лице техен член на партията ахмед Исмаилов Ахмедов роден в с пчеларово толбухинско ако го познавате четете досието ме и пишете какъв е бил

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/9/16 18:12

    Искам да помоля тези които сега са на снимката ако наистина работите за народа си бихте ли си подали веднага оставките и вместо вас да идват следващите които са в списъка на дпс за депутати
    А кметовете и вие бихте ли ги последвали и да отивате на предсрочни избори без да питате оня от сараите
    Нали кметовете сте там с вота на народа той вече е разделен на две и вие ако имате поне малко уважение към тях отивайте на нови избори

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/9/16 18:24

    tezi anonimni komentari na izborite taka 6te ti izritat tvoeto dupese 4e svqt 6te ti se izvie

    ОтговорИзтриване
  17. Vin Diesel25/9/16 20:08

    Prestavqm si ako si smenq turskoto ime na bulgarsko ime i ako, kato mene vsi4ki turci smenqt imenata im na bulgarsko ime ot tursko ime, dali 6te ima togava DPS ? 6te ima 6ut ot Bulgariq! i nqma koi da vi glasuva togava ! az sum tur4in i mrazq DPS i daje po4nah da si mrazq i religiqta i vsi4ki lujeci!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен25/9/16 20:57

    Няма дпс няма дост генералите са решили, че в Кърджали вече ще има нов политически ред

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен25/9/16 22:57

    Брей, каква голяма демокрация цари в ДПС-то откак се смени председателя... и смях в залата. А госпожата дали сама си вярва в това, което говори. Структурите ще решат и Доган ще каже, ами щом е така поклон пред светлото ви решение и в резилтат гледаш един турчин кандидат за президент. Пеевски кротко ще рапортува, ами те са мнозинство според демократичните правила таково решение излезе, я тоже согласился и я уже устался. Ох извинявам се, като човек от редовите кадри позволих си да мисля на глас май попрекалих. Извините пожалуйста, помечтах си малко.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен25/9/16 23:39

    Гледай каква гледка само, от снимката зависи бъдещето ни. Елит, от който сияе просперитет и светло бъдеще... Ако господата имат собствено мнение дали успяват да го споделят с по-висше стоящите в партията, а тук се говори за мнението на структурите. Щом Господин народния представител от Северна Б-рия не може да влезе и да се разпорежда със собствената си зам. председателска стая заета от редови човек на партията- софиянец, за други взаимотношения и йерархия няма смисъл да говорим.

    ОтговорИзтриване
  21. Vin Diesel26/9/16 07:19

    Kade sa Rusnacite ili Amerikancite ako 6te ni zimat Durjavata da ni go zimat ve4e i da stanem 4isto Amerikanci ili Rusnaci pone 6te imame hubavi zaplati i nai ve4e iskam Turcite pak da gi nakarat da si smenqt imenata i religiata!
    Az kato tur4in sum gotov i s golqmo udovolstvie iskam da stana, A golemite turski fenove da se mahat v Turciq !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.