www.24rodopi.com

Ирена Цакова ще споделя опита на "Дънди Прешъс Металс Крумовград" на Европейския минен бизнес форум

понеделник, септември 120 коментара

Оперативният директор на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД инж. Ирена Цакова, ще вземе участие в 4-тото поредно издание на Европейския минен бизнес форум (ЕМБФ).
Събитието ще се състои на 13 септември в хотел “Хилтън” в София. Организатори са Българската минно-геоложка камара, Министерство на енергетиката и Европейската асоциация на минните индустрии (Евромин). Целта на форума, който ще бъде открит от министъра на енергетиката Теменужка Петкова, е да се насърчат инвестициите в нови минни проекти.
На форума е поканена и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева. Ще бъде обсъдена ролята на минерално-суровинната индустрия, както и възможностите за насърчаване на конкурентоспособността на националната икономика, устойчивото развитие на индустрията и мерките за опазване на околната среда през целия период на опериране на находищата у нас.
В панела, посветен на Устойчивото развитие и отговорната минна индустрия, опит ще сподели и инж. Ирена Цакова, оперативен директор на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД.
По време на форума ще бъде представена и първата българска разработка на автоматизирана пробивна карета за подземен добив на руда.
На снимката: Ирена Цакова
24rodopi.com

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи