Във връзка с провежданите събрания по общини от ДПС и изявленията на лидерите им, с които се запознаваме през медиите, от ПП ДОСТ счетохме за необходимо да използваме правото си на отговор. Това се казва в писмо до 24rodopi.com от партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“. Вижте пълния текст:
Уважаеми читатели,
ДПС е създадена като партия за права и свободи на гражданите и през целия период от създаването си прокламира идеи за равенство, просперитет, достоен живот и други ценности, за които вече над 26 години се надяваме да се случат. През всичките тези години на предизборни митинги и събрания се наслушахме на обещания как през следващия мандат, ако ги подкрепим, най-после ще се преборят за правата ни, ще ни осигурят по-висок жизнен стандарт като докарат стотици милиони инвестиции и т.н. Резултатът от управлението им е видим навсякъде около нас: обезлюдени села, разбити пътища, липса на качествено образование, липса на справедливост, отчаяние, мизерия. И на този мрачен фон изпъкват сараите, дворците и хотелите със супер скъпите, луксозни автомобили пред тях и разбира се високият жизнен стандарт на елита на ДПС и на близкото им обкръжение.
Многократните опити на дръзналите да критикуват статуквото завършваха с обвинения в предателство в името на единството, сплотеността
(познати лозунги от комунистическия режим в България).
Когато народът стигна дъното, а лидерите на ДПС стигнаха максималния си ръст на наглост, се роди ПП ДОСТ, където за кратко време се включиха над 4000 реални членове и си създадоха структури в повечето населени места от област Кърджали. Обединени около идеите, които очакваме вече десетилетия да се осъществят и които идеи се предадоха от настоящите лидери на ДПС, запретнахме ръкави и влагайки цялата си енергия, започнахме да работим за по-добър и по-достоен живот на изстрадалия ни народ. Най-важната задача, която сме си поставили е да отървем хората от желязната хватка на икономическа и социална зависимост, в която са поставени.
Наличие на "политически морал и ценностна система" е да напуснеш редиците на една тоталитарна партия, чиято единствена задача е забогатяване на елита й. Хулите и обидните квалификации няма да помогнат за изплуването на потъващия кораб, наречен ДПС.
Временен Областен съвет на ПП ДОСТ – Кърджали

24rodopi.com
На снимката: Офисът на ПП ДОСТ в Кърджали
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/9/16 16:35

    А сградата, в която са не е ли запорирана, че цялата е празна и изведнъж ДОСТ??? Или за тях всичко е разрешено?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/9/16 19:24

    Абе дами и господа. През тези години си спомняме как вие също бяхте по върховете и в какъв разкош живеехте, докато жалкия народ се опитваше да върже двата края. Не ви ли е срам. Че е вярно, вярно за царския начин на живот на лидерите на ДПС, ама и вие сте като тях.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/9/16 21:59

    Ха познайте,кой купи на женаси джип за 150000 лв.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/9/16 22:32

    25 години ДПС,изведнъж станахме ДОСТ-ЧЕСТНИ,ИЗКРЕННИ,ЛЮБЕЗНИ,ПИТАМ ВИ ДОСТЛАР ДЛЪЖНИ ЛИ СМЕ ОЩЕ 25 ГОДИНИ ДА ВИ ХРАНИМ,НА НАС В ТЕЗИ МИТИНГИ НА ДПС НАЛИ ВСИЧКИ ВИЕ НИ ОБЕЩАВАХТЕ ВСИЧКО ХУБАВО,ЗАЩО СЕГА КЛЕЙМИТЕ ТАЗИ ПАРТИЯ ДЕТО ВИ ИЗДИГНА И НАПРАВИ БОГАТАШИ.ИМАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО СРАМ И ДОСТОЙНСТВО.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/9/16 23:10

    Долу ДПС И ДОСТ, САМО РЕДЖЕП ОТ С. ЛИСИЦИТ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/9/16 10:39

    Land rover evoque sturuva po malko 149900 lv

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/9/16 14:25

    Недоволствате и хулите нещо което сами създадохте ,как да вярвам на подобни хора утре може да се преместите на по хуаво място и да продължавате по същия начин да се правите на светци!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/9/16 15:20

    ДПС, НПСД и ДОСТ са много по-нагла и безкруполна мафия и от българските партии! Само мажоритарен вот в Б-я и това е! Край на олигархичните ООД партии! Стига сме ги хрантутили тези маскари, тюфлеци и джамбази!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/9/16 16:38

    Първо народа трябва да си промени гледната точка да не се дели на вие и ние а да стане единен тогава ще победим тези тумори жалко е че всеки гони интерес без да мисли за общо бъдеще като бългаарски гражданин а мисли само за своето

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/9/16 22:31

    Всичките сте еднакви само етикета ви е различенн

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.