Фаворитът на ДОСТ е Лютви Местан, партията му се събира утре за вота

ДПС даде заявка за самостоятелно участие на президентските избори. Това заяви в Каолиново председателят на партията Мустафа Карадайъ. Почетният лидер на движението Ахмед Доган е сред възможните кандидати за президентския пост. ДПС няма да даде непотърсена подкрепа за президентските избори, а до момента никоя политическа партия в страната не преговаря с Движението, съобщи Нова тв.
Ако основните политическите сили продължават да неглижират процеса, ДПС има самочувствието че може да участва във всякакви политически битки, включително и в президентската, каза още Карадайъ.
Той допълни, че Движението ще се регистрира в ЦИК, за да участва в предстоящата надпревара за президентския пост.
„Мисля, че Ахмед Доган би бил един добър кандидат за президент, но в партията има и други хора, които покриват критериите на ДПС”, заяви Карадайъ.
Междувременно от ДОСТ обявиха, че са събрали необходимия брой подписи и също ще се регистрират в ЦИК за президентския вот. Както вече 24rodopi.com писа, фаворитът на ДОСТ за кандидат-президент е Лютви Местан с вице Венцислав Каймаканов. Националното ръководство на „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ ще заседава утре. Очаква се Изпълнителният съвет (ИС) да получи правомощия да решава в последния момент за участието във вота, каза пред 24rodopi.com Бахри Юмер, член на ИС на ДОСТ.
„Ще става все по-динамично. Може да дадем правомощия на Изпълнителния съвет за вземане на решения в последния момент. Имаме готовност за наша кандидат-президентска двойка, но ще следим ситуацията“, каза Юмер.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/9/16 14:13

    Dobra nadprevara se ochakva da bade, za da se vidi koy e ДОСТ i koy dushmanin

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/9/16 14:18

    По леко господа ,от ДПС окрадохте България,окрадохте всичките надежди нкоито ви са доверите,много жалки комунистически помияри сте.Кой ще погаси тоя борч на община Кърджали пак вашите овце нали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/9/16 14:43

    Нека се кандидатират и двамата. Да се види "Кой кой е? и коя партия колко гласоподаватели има.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/9/16 18:50

    Ahmed aga moje da stane prezident na Turciya.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/9/16 21:22

    до 18,50 когато си видиш дупараната без огледало ананадъмму

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/9/16 21:40

    KAKVO LOSO IMA AHMED DOGAN DA STANE PREZIDENT BEZ TUY TOY E NAY DOSTOYNIYA POLITIK VIV NOVATA ISTORIYA NA BILGARIYA

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/9/16 10:38

    oh-la-la!...:-)belli dance s prodaljenie...:-)
    Politichesko Cabaret!:-)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/9/16 23:59

    От кога лумпените станаха маркир в българската политика. Той сам дали си вярва в това, което приказва. Доган и кандидат президент, при условие, че няма никакви предложения от други партии за съвместни дествия. Карадйъъъ, КАРАДАЙЪ ИМА ОЩЕ МНОГО ЧОРБА ДА НАСЪБАШ БЕ БРАТО.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.