По случай настъпването на свещения за мюсюлманите празник Курбан байрам председателят на ПП ДОСТ Лютви Местан заедно с Генералният консул на Република Турция в град Пловдив - Бирей Йълмазсой присъстваха на празнична молитва в централната джамия на град Кърджали. В молитвения дом те честитиха празника на всички присъстващи, като им пожелаха здраве и благоденствие. След това проведоха среща с районния мюфтия Бейхан Мехмед.
По случай празника Лютви Местан, кметът на община Джебел Бахри Юмер, членовете на Националния съвет на партията Себахин Ахметоглу, Рахми Йозден, Рашид Рашид, координаторът за община Джебел д-р Ергюн Бекир и други активисти дариха курбан на социално слаби семейства от община Кърджали.
По-късно Председателят на партията проведе спонтанна среща с граждани на централния площад на град Джебел – 19-ти май. Там те се поздравиха за празниха и си пожелаха мир у дома и по света, здраве и берекет в семействата.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/9/16 15:36

    Ашколсун! Все образовани и достойни хора !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/9/16 16:00

    Allah kabul etsin baskanim

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/9/16 17:02

    I DPS razdade v s Pan4evo

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/9/16 20:59

    Seni seviyoruz mestan bashkan!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/9/16 21:14

    bastir lyutvi abiiii bu kakebe ajanlariniii vetocularii bunlar hepisi dupesarr

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/9/16 22:13

    brawo yoruyun dostlar,,,ergunum seninde dogru yolu tuttun icin tebrik ediyorum Mestanlidan eski dostundan.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/9/16 22:53

    komentar ot gladni kuceta koito cakat kokalce

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/9/16 22:54

    На тези индивиди нито от курбана им бих хапнал нито залък хляб бих хапнал...то всичко което е закупено със присвоените средства на народа ни е харам и то хиляди пъти харам..господ да ги богослови АЛЛАХ пък да ги акълландърдиса за да се одръпнат от политиката

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/9/16 08:15

    Към 21.14 твоя бастър лютви аби беше най-големия отвратен дупесар бе фанатик такъв.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/9/16 10:38

    БЕДНИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ПОМОЩ НЕ САМО ПО ВРЕМЕ НА КУРБАН-БАЙРЯМА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.