Култовият ресторант „Москва“ в центъра на Кърджали отново отвори врати.
Двамата съдържатели Харун Куру и Али Юресим от Истанбул, са обиколили много ресторанти в града край Арда преди да се спрат на „Москва”.
„Това е едно от най-старите заведения в града и отговаря напълно на представите ни за класически ресторант“, коментира пред журналисти Харун Куру.
Друга причина жителите на мегаполиса да се спрат на Кърджали е спокойния ритъм на живот, в сравнение с Истанбул.
Менюто съдържа специалитети от цял свят. Акцентът е върху средиземноморския ареал. Има гозби от Италия, Гърция, Испания, Турция и разбира се България. Наред с пици по италиански може да се похапнат и морски специалитети по гръцки.Само бирите са 18 вида.
Ресторантът бе открит с изискан коктейл в градината му.Звучеше отбрана музика. Фойерверки сложиха венеца на тържеството.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/9/16 09:08

    да им е честито,но се опасявам дали ще можем на български да си поръчаме.Вчера кандидатствайки за работа в офис на Софийска фирма намираща се в Кърджали първото условие беше дали говоря турски-почувствах се не мога да ви опиша как нали живея в БЪЛГАРИЯ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/9/16 10:35

    İnteresno kato im iskat angliyski nikoi ne s seshta 4e jiveye v BULGARİSTAN...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/9/16 12:37

    До 10,35: Когато ти искат английски това означава, че фирмата има чужди партньори , контактът с които се осъществява на английски. В Кърджали повече от всичко е наложително да се владее турски заради контактите с кюнлии като тебе, които и пет живота да живеят няма да научат български, анадънму!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/9/16 12:57

    17/9/16 09:08 Повярвай ми същите чувства изпитах и ас, като ме попитаха дали знам английски, не е ли достатъчно да че знам български намираме се в България, как може такова безобразие.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/9/16 13:01

    А в много фирми в Кърджали не приемат на работа ако знаеш турски, казано другояче ако си от турски произход. Например ВАСМАР, Пневматика, и безброй други. Нека турците да не пазаруват от такива магазини.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/9/16 13:14

    Истински ресторант в класически стил.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/9/16 15:27

    sıvsem e normalno turski rabotodalel da iska turski nemski da iska nemski angliyski angliyski no staneli duma za turski nekoi 4eshat stari rani i izbivat kompleksi e tova e pravo kume ta v o4ite...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/9/16 21:44

    МАСОВО В МБАЛ Д-Р АТ. ДАФОВСКИ СЕ ГОВОРИ НА ТУРСКИ,
    МИНАВАМЕ ВИЗИТАЦИЯ НА ТУРСКИ ,В ЛЕКАРСКИЯТ К-Т НА ТУРСКИ ,В СЕСТРИНСКАТА СТАЯ СЪЩО,ПОНЕ КОГАТО МАЛЦИНСТВОТО ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ СМЕ ВЪТРЕ С ТЯХ НА ВИЗИТАЦИЯ ИЛИ В КАБИНЕТИТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ И ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ НО УВИ !!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/9/16 23:09

    В общината се говори само на турски камули болницата хаха.те работещитете не знаят български нормално е ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.