Четириноги апаши тормозят посетителите на централния парк в Черноочене. Десетки са вече случаите на нападения на бездомни кучета над майки с деца с цел… „грабеж”, жалваха се за 24rodopi.com потърпевши от атаките. Кучета са успявали да отмъкнат от ръцете на деца закуските им пред смаяните погледи на техните родители. На сметката им има и 5-6 спукани топки, както и… отмъкнат мобилен телефон. „Кучето явно помисли GSM-а за храна, хвърли се и го грабна от ръцете на детето, което се уплаши изключително много. Песът усети, че не телефонът не става за ядене и го пусна след няколко метра”, разказа за 24rodopi.com очевидец на грабежа.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/9/16 21:17

    Айде бе!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/9/16 21:47

    Kvo iskate ot jivotniteve tapaci daneate zabedneli sls otkrabnatite banici vmesto da slvetvate horata daim hvllyat po parce hlyap naslskvate horata sresto jivotnite

    ОтговорИзтриване
  3. Кучетата нападат и дворове и трепят наред пернати. А баничките са хвърлени от страх да не бъдат нападнати децата. Този който защитава бездомните кучета не е прав . Трябва общината да се заеме с проблема и то сериозно а не само да ходи по събори на ДПС с безплатни кебапчета и кюфтета. Ако ли не народа ще реши проблема с банички но натопени в болкоуспокояващи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/9/16 23:35

    ами , нахранете ги , нали сте вярващи , за хаир го направете . мЕВЛИТИ ПРАВИТЕ САМО ПО ИЗБОРИ И ПРАЗНИЦИ , ЕЙ ТАКА БЕЗ НИЩО НАХРАНЕТЕ ЖИВОТИНКИТЕ И БЕДНИТЕ , ,,,Господ е един и гледа , животно ли е , човек ли е - няма значение !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/9/16 07:35

    Радвайте се, че имате кучета в това село, че ако ги няма кучетата ще дойдат лошите хора и тогава ще ревете Къде е полицията, къде е кмета, къде е държавата. Малко село сте и се впечатлявате от 7-8 песа, в Хасково има 700 бездомни кучета, ама не им прави впечатление.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/9/16 07:56

    В Черноочене ловна дружинка няма ли?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/9/16 20:36

    Защо не се говори как в Черноочене се бият и осакатяват неагресивни кучета просто така, от кеф?! Правят го пикльовците и "превъзходните" им майки и бащи, "въоръжени" с камъни, пръчки и скъпи коли с високи скорости. Колко кучета умряха в болки, прегазени или изтощени от глад!? Е,да, GSM-ът на пикльото е по-важен от една жива душа! Имате пари, за да купувате скъп телефон на 6-годишно хлапе,а парче сух хляб за едно гладно куче нямате. Жалки сте! Засрамете се...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/9/16 20:37

    Стига сте яли мазнините банички,че големите ви задници ще се пръснат от излишни килограми. Като знам какви огромни шкембета имат "майките с деца",които се жалват от "грабежите",не мисля, че е проблем да нахранят едно гладно куче с парче хляб.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.