www.24rodopi.com

Окончателно: Майката, захвърлила бебето си, остава в ареста!

сряда, септември 141коментара

Зад решетки ще е и брат й

Майката, която захвърли бебето си в Кърджали, ще чака делото в ареста, съобщиха за 24rodopi.com адвокати. Зад решетки остава и брат й, който бе задържан като съучастник в деянието. Това реши Апелативният съд в Пловдив, който гледа искането от страна на защитата на 25-годишната Наджие М. и Исмаил М. за промяна на мярката за неотклонение в по-лека.
По този начин магистратите в Пловдив потвърдиха решението на колегите си от Окръжен съд-Кърджали.
Припомняме, че двамата бяха задържани дни след като трупът на момиченцето бе открит в района на бившата млекобаза „Сердика". Бебето бе изхвърлено в торба в храсти.
Двамата са направили пълни самопризнания за постъпката си.
Както 24rodopi първи съобщи, тялото на новороденото бе намерено на 2 май т.г.
Наджие не искала да убие детето, но се страхувала. Оставили го на улицата, за да го намери някой. Това заяви пред съда 25-годишната жена. Тя разказа още, че забременяла, а в същия период били разделени с мъжа, с който живее. Както вече 24rodopi писа, криминалистите смятат, че бебето е било живо, когато са го подхвърлили в храстите. Причина за смъртта му е измръзване. Момиченцето било родено седмица по-рано. Майката е родила сама в къщи. Гледала в интернет какво трябва да прави при раждането, обяснила тя на разследващите. На брат си пък, който видял бебето в леглото й в деня на раждането му, заявила, че някой го е подхвърлил в дома й. След това успяла да го убеди да го изхвърли, като му посочила и мястото. Свекървата на Наджие – Наталия Нешкова беше категорична, че не е знаела за бременността й. Родата мислела, че има женски болести, защото Наджие ги заблудила, че има миома, а след раждането им казала, че доктор й е изсмукал образуванието със система. Наталия застана пред съда в Кърджали с трите невръстни дъщери на Наджие М. Нито едно от тях не е припознато от бащата. Най-голямото е на 8, а най-малкото на 2. В момента те са при роднини.
24rodopi.com

Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
15/9/16 16:28

На тия примати до кога държавата(тоест ние) ще им гледаме децата и храним цял живот????????????????? На 25 г. вече с 3 деца, колко още ще ражда тая европейка? Крайно време е д а се вземат мерки. Водят се самотни майки, ползват всички облаги които им се полагат, ползват държавно жилище за 20 лв. на месец а мъжа и има апартамент който дава под наем...живеят по добре от нас на наш гръб. ДО КОГАААААААААААА ???

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи