Пет са доброволческите отряди, които ще помагат при бедствия и аварии на огнеборците в Кърджалийско. До края на годината ще е сформиран и шести. Отрядът в Кирково пък ще е може би единственият в страната, съставен изцяло от бивши пожарникари. Това обяви директорът на РД”Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Сергей Заимов. „Единствено отрядът в Кирково няма да премине необходимото обучение. Той е от седем души-бивши огнеборци, със средно по 25 години стаж. Хората са пенсионери от 3-4 години и са в отлична форма”, посочи Заимов. Той допълни, че очаква да последва искане от групата в Кирково за осигуряване дори на специализиран автомобил за отряда.
Все още единствено в Кърджали няма сформирана доброволческа група.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/9/16 13:49

    daaam i posle i dobrovolcheska zaplata i dobrovolcheski platen otpusk. . .krasota

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/9/16 18:41

    Мацов ще командва екипа в Кирково!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/9/16 21:36

    Ех това Кирково !!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/9/16 09:43

    Няма лошо. Даже е похвално. Струва ми се че скоро ще върнат много пенсионирани служители към формирования, както от пожарната така и от полицията, че други май нещат да се хващат за тези професий.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.