www.24rodopi.com

„Ритмика” тропна хора на „Мегдана в Албена”

вторник, септември 132коментара

Танцов клуб „Ритмика” при НЧ „Христо Ботев 1914”-Крумовград взе участие във Втори Международен фестивал за любителско фолклорно изкуство “Морско надиграване и надпяване – На Мегдана в Албена“ 2016.
Участваха певчески групи, танцови състави, ансамбли, вокални групи, индивидуални изпълнители и певци в областта на българския фолклор, читалищни колективи за изворен и обработен фолклор, изпълняващи народни песни и танци, обичаи и др.
Две популярни и обичани лица-Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев, бяха специални гости на фестивала. Организаторите бяха подготвили много изненади и подаръци за всички ценители на българския фолклор.
Танцьорите от „Ритмика” се представиха достойно на сцената в Албена. Всички те благодарят от сърце на кмета на Община Крумовград Себихан Мехмед, че за пореден път повярва в тях и ги подкрепи финансово, за да се осъществи тази тяхна изява.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
13/9/16 17:14

Страхотно представяне, Браво. Поне да имаха носии, все пак това е международен форум.

Анонимен
13/9/16 20:23

Представянето им наистина беше страхотно.А за носиите...ами все пак е въпрос на финанси.Една носия почва от 260 лв нагоре,и то ако намериш кой да я направи.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи