ВМРО-БНД ще учреди структура в Кърджали в неделя – 25 септември, съобщиха от партията. Гости на събранието ще бъдат евродепутатът Ангел Джамбазки, който е зам.-председател на ВМРО, и общинският съветник от Стара Загора Антон Андонов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/9/16 09:00

    Van na Rasistkata izmet ot Kardjali!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/9/16 12:03

    За седми или за осми път се създава, ама.... този антон май най-добре може да лъже. Стефан пак е прецакан, защото е доверчив.На новите приятни илюзии. И дано имате повече пари за "трошене".

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/9/16 12:42

    Щом сте толкова печени що не осигурите работни места с добри доходи на кърджалийци?!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/9/16 14:42

    09:00 : Извини ме, но ти правиш ли разлика между нация и раса (национализъм - расизъм)? А пък ако трябва да говорим за национализъм, етническите турци първи трябва да се изнесат, защото все по-рядко виждам турчин да наема за работа българин или пък да полагат усилия да спазват законите на страната (Визирам конкретно ГОВОРЕНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК в държавни институции). А относно новата структура на ВМРО - Честито и успех! Трябва да има някакъв противовес на тази турцизация.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/9/16 15:49

    ВМРО...и Кърджали? Смях, смях, смях...вече и ДПС не може да вирее, мислете...няма пари, вие ако ги имате...има кой да ги вземе...те безтуй освен в Боровец не се предлагат на друго място...аааа, пардон и на гостите от съседа с автобусите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/9/16 20:00

    Не Ангел небесен,И Александър Македонски да слезе,вече е твърде късно исторически погледнато нещо да се промени в този град-град със затихващи функции...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/9/16 20:44

    Не българите, а турците не са готови да живеят с българите. И то селяните турци. Градските турци нямат грешка, те са като българи. Онези селяндури са по-големи турци и от ердоган. Просто слаб акъл, това е.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/9/16 23:36

    20:44, ами слаб акъл - то от хора, които не са прочели една книга през живота си, какво да очакваш. Те по-далеч от носа си не виждат.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/9/16 14:37

    Ехххх защо ме нямаше тамммммм….. Щях да го разплача това бездарно барековско джудже. Помните ли какви глупости говореше, когато бе дошъл за евро изборите? Толкова ниско ниво, не очаквах… А сега е толкова голям патриоти, че направооооо….. Пълен нещастник! БОГ явано не ни пази от такива изроди!?

    АЛА БАЛА

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/9/16 00:19

    Градски турци ли...или българи, че има ли такива? Градът едно време е бил само...около пазара. Помислете си, кой може да се гордее, че е градски.Смях...и сълзи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.