Със заповед на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова за началник на РУ-Кирково е назначен главен инспектор Косьо Гинев. Днес новият началник беше представен пред състава на управлението от директора на ОД на МВР старши комисар Венцислав Момчилов.
Косьо Гинев е роден в гр.Елхово. Завършил е Университета за национално и световно стопанство в София, специалност „Стопанско управление и администрация”, с образователно-квалификационна степен „магистър”. В системата на МВР работи от месец ноември 1984 година, като първоначално е назначен в РУ-Кърджали. Преминал е през различни позиции в системата, последно е заемал длъжността началник на сектор „Охранителна полиция” в управлението в Кърджали.
Главен инспектор Валери Спасов, който оглавяваше РУ-Кирково, от 1.06.2016 г. е назначен за началник на РУ-Момчилград.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/16 15:37

    Косьо да си жив и здрав и добре дошъл.Престъпници , мутри ,крадци ,далавераджии и нехранимайковци ,колкото искаш ,дори и в системата ви.Но ти ще се справиш ,защото не си зависим от никого за сега.Но започнеш ли да папкаш,лапкаш ,до тук си .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/9/16 16:11

    Не се ангажирай с политически поръчки.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/16 17:10

    Косе, честито. Жив и здрав и не забравяй старите колеги.Успех.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/16 19:47

    Ден до пладне - като другите! Днес началник - утре пенсионер.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/9/16 20:53

    Лелееее ,тоя първият коментиращ много мазен бе.Вземи си пиши името и снимка сложи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/9/16 21:19

    Огин! Служба не остана!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/9/16 09:08

    Дълъг професионален стаж, със сигурност си е заслужил позицията човекът и началническият пост е логичен. Нормални са колегиалните поздрави, а ние - обществото - му дължим и "по-мазни":Чест и почитания за служителите в системата на МВР, устояли на всички несгоди и професионални изпитания в службата за реда и сигурността в страната ни.За тези, които все още имат сили, знания и опит да дават още от себе си в работата.Те са на изчезване или пенсиониране. Успех както на този полицай, така и на всички, които имат да осъмват още в много безсънни нощи, за да получат признание в кариерата си в област Кърджали и в България!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/9/16 10:58

    Браво на герберите в Кирково.
    Безхаберието продължава....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/9/16 11:28

    Честито! Хич да не ти пука кой какво пише, гледай да се съхраниш щото после няма кой да пита за теб.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/9/16 11:29

    Че в Кирково къде има гербери ,освен няколко семейни и роднински боклука.,които се правят на велики .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/9/16 13:23

    ПолитиканИтИИИИ..., уважаеми драскачи, не четете ли, че човекът не е полицай от вчера или от последния мандат. В системата е бил от 1984г. Колко власти се смениха?! До днес сигурно за всички е работил. Цял живот е служил за неблагодарно общество като Вас. Така ли пък, и за свестните служители, все теле ще търсите под вола?! Жалко за българи като Вас! Бъдете обективни и не коментирайте всяка добра новина в болното ни общество, има други теми - там се пробвайте и се отчитайте за свършеното.Ако сте политически драскачи, значи жалко за Вас, че поръчителите са Ви неблагодарници. Ако сте граждани - пак жалко за Вас - само ще си драскате. Още веднъж честито на човека, дано да удържи на завистливи люде и на граждани, за които добро и професионализъм са абстрактни понятия!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/9/16 21:05

    От 84 г работи в МВР?....Че на колко години е?Или идва само ,за да се пенсионира с началническа пенсия?
    И,13.23,не се заяждам,със сигурност е работил за всички,както казваш.Просто ми направи впечатление годината.Както и да пресмятам-все към 60 г идват/вероятно е учил редовно ВУЗ/.Странничко изглежда,он ноември 84-значи вероятно ноември вече ще се пенсионира,след изборите.
    А герберите в Кирково може и да се правят на велики,но...нали получават това,което искат?Значи май не се правят на велики,а?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/9/16 23:17

    Опитен полицай и добър професионалист останали от малкото такива. РПУ Кирково е минирано от години .Няма да ти е никак лесно. Един съвет от твой бифш колега - бъди такъвто си .Пазисе от гайди и тъпъни ,не иронизирам ще те поканят за добре дошъл но бъди такъвто си.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен16/9/16 01:11

    21:05, излишно смяташ годините на човека. Едва ли е на 60, а и да е - какво?! Нас като ни задължават да работим по-дълго от полицаи и военнослужещи, да не би да трябва просто така да си чакаме годините за пенсия? Да служат и те до нашите години!Но и ти си сигурно си полицай,със скрита завист му броиш дните до пенсия - обяснима ти е аритметиката.Странното е при теб. Че и политическата параноя се е вселила в неколегиалната ти главица.Лошо, Седларов, лошо! Носи си службата с чест и не падай никога ниско в професията, учи се от опитните си колеги и ги уважавай. Така по достойнство работи дълго и много. При всяка смяна на цветовете си върши работата, някога и ти можеш да получиш признание и всички следващи да ти гласуват доверие, за да останеш дълги години в системата. И ако е обяснима активността ти за "гербери и рози", да ти кажа, че както не си дорасъл да понесеш бодлите на розите, така и в есенната ти градина на професионален свят не ще растат никакви китки, а само бурени.Както искаш си оцветявай колегите, прави си "криви сметки", но работи повече и още повече до пенсия. Политиците ги остави настрана и бъди обективен при резултатите си от знакът "деление"! А този, новоназначеният полицай, за който вадиш бракуван калкулатор, го остави - той се е доказъл и не трябва да му дреме на шапката.Заслужил си е поста, заради годините изпитания във вашата нелека професия. И сигурно и като началник ще си остане редовият полицай, който просто си върши работата. Да гледа напред, а Вие, зад него, имате много време и пръсти (че и на краката)- смятайте си до Вашата пенсия! (И аз не се заяждам,21:05, но не ни занимавай с ченгеджийския "ни лук ял, ни лук мирисал", не падай ниско от нормалната и невинна професионална завист!)

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен16/9/16 02:09

    Да е жив и здрав Венцито, той ще ви оправи всичките...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/3/21 17:19

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.