Снето е политическото доверие от всички народни представители, кметове и общински съветници, номинирани и избрани от листата на Движението, впоследствие самоволно решили да се отцепят и по този начин да подведат избирателите
С остра позиция срещу политическото чергарство излезе общинската структура на ДПС на свое разширено заседание, провело се днес в Крумовград. Движението за права и свободи снема политическо доверие от всички народни представители, кметове и общински съветници, номинирани и избрани от листата на ДПС, впоследствие самоволно решили да се отцепят и по този начин да подведат избирателите и очакванията им.
Във връзка с позицията бе внесена и подписка от името на 140 активисти на ДПС, които членуват в местния партиен орган, общински съветници и кметове на населените места, представители на младежката и женската организации.
На провелото се заседание гости бяха зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали Хасан Азис, народният представител и член на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, областният лидер Изет Шабан, както и депутатите Мустафа Ахмед и Салиха Емин, съобщиха от пресцентъра на партията.
„Със своята позиция срещу политическото чергарство днес структурата в Крумовград даде ясен знак за единството на партията ни. След отминалите трусове ДПС вече възстанови нормалните си функции на колективен орган и излъчва стабилност в организационно отношение“, с тези думи зам.-председателят Хасан Азис благодари на общинската организация в родопския град за сплотеността им. Той определи партийните структури в региона като пример в национален и международен мащаб и допълни, че ДПС е в много добра кондиция и в пълна готовност за предстоящите президентски избори.
Хасан Азис бе категоричен, че появата на нови партии на политическия хоризонт, залагащи на измислени тези, нямат абсолютно никакво бъдеще. „Политическата диагноза, характеризираща такива политически субекти, е дефицит на политически морал и ценностна система“, каза още зам.-председателят на Движението.
„Защо депутати и кметове, избрани от листата на ДПС, напуснаха партията, но не и своите места. Явно това е тяхното разбиране за политика, за да си позволят да подменят гласа на избирателя“, отбеляза областният председател Изет Шабан. Той бе убеден, че със своята сплотеност и единство структурата в Крумовград ще вдигне още по-високо летвата на предстоящите избори.
Според Ердинч Хайрула, член на ЦОБ и народен представител, ДПС продължава по правилния път на толерантността, борейки се срещу демагогията и популизма. „ДПС е национално отговорна партия, чиято основна цел е всеки български гражданин да се чувства пълноценен и равнопоставен“, каза той.
Народният представител Салиха Емин посочи, че ДПС ще продължи да играе важна роля за бъдещето на България. „Свидетели сме на опити да се прокарат политики чрез езика на омразата, които са базирани единствено на безпочвени лъжи и внушения“, посочи тя.
„Религията, етносът и езикът, които изповядват хората, са най-съкровените ценности в живота им. Манипулативно е да се прави политика, основана на тези принципи“, заяви Мустафа Ахмед, депутат от ДПС.
Заседанието бе закрито с цитат от обръщението на почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган от последната национална конференция на ДПС: „Пожелавам ви да овладеете силата на единството и заедността, защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта. Пожелавам ви да бъдете достатъчно търпеливи, но не дотам, че да бъдете принудени да жертвате свободата си. И най-вече ви пожелавам попътен вятър и разумна борбеност, защото в живота и политиката нищо не се поднася даром. Бъдете силни и добронамерени, не се поддавайте на езика на омразата. Останалото ще ви покаже логиката на живота.“

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/9/16 21:36

    DPS otide gospoda tova sa vi poslednite godini

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/9/16 22:08

    Sega ima dost takali anonimniya. A koi sa v dost starite depesari koito vijdat nova vizmojnost ot finansova oblaga doymayan kopekler aferim her Sofradan yiyen

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/9/16 22:14

    Да и аз така си мисля остава им още 50-60 години политически живот!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/16 07:14

    Tova sa poslednite ribki

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/9/16 07:30

    Браво на Себихан Мехмед, показа че е боец и даде тон какво трябва да правят в другите общини по отношение на предателите. ДОСТ какво е - партийка на предателите. Посочете един човек, който да не е депесар в този ДОСТ.
    За предателите няма прошка, няма избор.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/9/16 07:33

    Честито заради вашето таково отношение ние кметовете от общината от няколко села от община Крумовград до няколко дни ще станем независими
    Ние сме избрани от народа и независимо от етнос вяра и религия или партийна принадлежност ние сме кметове на тези села и не искаме в 21век да ни правят диктат като малки деца
    Нашите най искрени уважения към всички шефове от ДПС но ние не сме малки деца а кметове избрани от народа
    Нека минат празниците и ще узнаете кои сме
    Спокойно няма да минаваме към други партии а ще ставаме независими за да ви покажем ,че с ОМРАЗА не трябва да се работи да се делят хората по вяра ,религия или политическа принадлежност

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/9/16 07:50

    До 8/9/16 21:36 резултатите от изборите ще покажат,Вие господине или госпожо пишете коментарите си след това!ДПС с начело доктор Ахмед Доган е най-толерантната партия.Браво на народните представители и на кметовете от ДПС!Ние сме с Вас!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/9/16 12:07

    Посланието на Г-н Доган е перфектно, но ръководството на ДПС Крумовград няма капацитет да го разбере и приложи. Председателя на партията метин и заместниците му се движат по течението. За диктатурата в Крумовград някак си не приляга думата толерантност и други производни думи за демократичност. Да определено ДПС има притеснения защото идва видов ден. Процесите са необратими. Колкото и да бъдат заблуждавани хората все пак са наясно за какво става въпрос, кой да притежава властта и парите.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/9/16 07:58

    Защо не побликувате всички коментари вестник Родопи. Защо скривате неудобните коментари

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.