Съпругата на Орхан Мурад – Шенай, е била успешно оперирана от рак на гърдата миналия месец, съобщава „Хот Арена“.
Чаровната съпруга на Краля на баладите, както наричат певеца от кърджалийското село Безводно, е претърпяла сериозната интервенция в средата на август в пловдивска болница от известния хирург д-р Сава Иванов. Шенай вече е преминала първия етап на възстановяване и вече е у дома, където се радва на грижите на Орхан и дъщеря им Сузи. Певецът е на седмото небе, защото е преминал през ада заедно с любимата си, но вече най-лошото е зад гърба им.
Малката Сузи обаче преживяла най-трудно болестта на майка си. Тя била адски притеснена дали семейството й има достатъчно финанси, за да покрие лечението на Шенай, за което била чувала, че е адски скъпо. За да не притеснява родителите си, но и да не седи безучастна в трудната ситуация, девойката подела своя инициатива, с която да допринесе за лечението на майка си.
Сузи също като баща си може да се похвали с певчески способности, но доказала, че доста я бива и в организацията. Тя се заела да спретне два благотворителни концерта в Асеновград и Пловдив, с които да събере средства за лечението на майка си. Дори има насрочени дати – на 12 и 13 септември.
Освен с млади музикални надежди, Сузи се е свързала и с имена като Графа и Мария Илиева, но те изразили съжаление, че надали ще успеят да вместят изненадващия ангажимент в натоварения си график. Въпреки това концертите ще се състоят, но с различна кауза.
Орхан Мурад бил в Америка по време на подготовката, а щом се върнал, авери веднага го осведомили какви ги върши дъщеря му. Той си поговорил със Сузи и й разяснил, че имат необходимите пари за лечението на Шенай и тя не се нуждае от подаяние. За да не убива мерака на тийнейджърката обаче, певецът й предложил събраните пари да се дарят за детската онкология в Пловдив.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.