Административно наказание глоба от 150 лева наложи Районният съд в Кърджали на ерген, мастурбирал в тревните площи на парк „Горубсо“. От постановлението на съда става ясно, че нарушителят Е.Р.Х. е неженен, с основно образование и работи в „Теклас“ АД. Досега не е бил осъждан.
Случката се е разиграла на 19 септември. Сигналът в полицията е бил подаден от преминаващи граждани, станали свидетели на грозната гледка. В съдебното заседание мъжът обаче не се е признал за виновен. Аргументите му били, че уринирал на посоченото в акта място, споделиха пред 24rodopi.com адвокати.
Според магистратите административно наказание “глоба” в размер на 150 лв. би изиграло своето поправително въздействие, предвид заявеното от нарушителя материално и семейно състояние.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/16 21:24

    Като глобихте този чекиджия всички проблеми на Кърджали се оправиха

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/9/16 21:43

    AAAAAAAAA 31 !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/16 22:25

    Normalno kakvo ot tova

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/9/16 03:14

    Еееех....нормално за нашия град...само чекмеджета нямаше:-)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/9/16 11:28

    Само пияници, нетрудоспособни нерези,джепчии и старци останаха. Това е положението господа пулитици без ЛИ-то. Това е положението не само в Кърджали, ами в цяла България. А политиците си правят бол, бол събрания с народни пари, за да има повод да се наядат и напият. Долна работа, но 70 години пулитиката се тика все от едни и същи семейства, просто от дядо на внук се предава властта. Няма случайно добрали се до властта. За потврждение вижте "проверни лица". "Не човек, а комунист", казал предсмъртно гладният гражданин.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/9/16 17:14

    resen e problema viv grada abe hora yase oglejdayte na okolo vsyakada ee mizeriyaa po ulicite kvartalite nyama i kontrol v tozi izostanal grad nyama upravnmici det dase oopravyat s tezii problemii uss sme evropeycii kide evidyano takova mizeren gradd +bezrabotica vv grada ee pocti 80% bednostt ta eegolyamoo .kirdjaliee grada na ujasitee

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.