„Ардино е от стабилните крепости на ДПС в областта. Ардино е мястото, където има един много силен знак на единство и заедност. Тук в града под Белите брези има едно силно усещане за подреденост, дисциплинираност и за партийна лоялност на актива към политиката на ДПС”. Това заяви на разширеното заседание на общинската организация на ДПС в Ардино зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис. Той добави, че в Ардино има едно осъзнато чувство за отговорно поведение за развитието и управлението на общината. „Тези усещания са потвърдени с факти. И за мен те водят и до едно силно очакване от нас като актив за полагащото ни се място в управлението на страната”, каза инж. Хасан Азис.
В заседателна зала на общината се събраха председателите на всички местни съвети на ДПС и Младежко ДПС в Ардино, общинският съвет на ДПС-Ардино, женските дружества, кметове на кметства, общинските съветници от листата на Движението.
Всички те с подписка декларираха, че подкрепят водената национално-отговорна и насочена към решаване на проблемите на гражданите, политика на ДПС и провеждат с осъзнато чувство за отговорност тази политика на местно ниво.
Гости на заседанието бяха още народният представител и член на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, областният лидер инж. Изет Шабан, областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам.
„Кърджали задава знака за развитието и единството на партията в национален и международен мащаб. Този политически знак от Кърджали се очаква от цялата страна и от чужбина. В настоящия момент се създава една партия на несъществуващите тези. Партия, която се създава с цел противопоставяне с други партии и анти-ДПС идеология няма бъдеще. Нашите избиратели дадоха урок на 6 подобни формации, които излязоха от ДПС. Партии, които се създават на базата на анти-ДПС политиката тяхната съдба е или забрава от обществеността или техния път минава отново със сливане в ДПС”, посочи инж. Хасан Азис. Той предаде на ардинската организация на Движението специалните поздрави от почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и лидера на Движението Мустафа Карадайъ.
Председателят на градската организация на ДПС в Ардино Сезгин Байрам, заяви, че доверието към местната власт и ДПС в общината не е разклатено. Структурите на Движението са стабилни и в кондиция. Като едно семейство и един организъм сме заедно и единни и продължаваме напред”, подчерта Сезгин Байрам.
Народният представител и член на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула заяви, че му е изключително приятно да бъде тук да говори пред ардинчани. „Виждам силата и надеждата във вашите очи. С подписаната от Вас позиция, вие давате сигнал на целия организъм, че сърцето и мозъкът са здрави. „Организацията на ДПС в областта е много силна, дори още по-силна откакто е била преди”, посочи Ердинч Хайрула.
Областният председателят на ДПС инж. Изет Шабан подчерта, че основната цел в тригодишен хоризонт на областно ниво е да не се допусне разединяване на единството на Движението, независимо от какъв характер или каквито и да е политически проект да е породено то. „В този смисъл всички трябва да работим така, че това да не се случи”, посочи инж. Изет Шабан. Той благодари на общинската организация в Ардино за категоричната им позиция. „Ако всеки един от вас не беше вложил всичко от себе си, ние нямаше да можем да постигнем тези отговорни резултати. Ако продължаваме да работим системно и последователно с хората във всяко едно населено място, ние нямаме да имаме проблеми”, заяви областният лидер на ДПС. Той отбеляза, че ако се работи отговорно, няма да се говори дали се е появила или не се появила някаква формация. „Ние трябва да сме заедно. Да сме силни и да действаме като едно тяло в рамките на ДПС. Ние сме силни, но трябва да бъдем още много по-силни”, каза инж. Изет Шабан.
В своето приветствие кметът на община Ардино Ресми Мурад обърна внимание на проблемите, които се разрешават на територията на общината. Той подчерта, че една част от тях се решават чрез реализираните проекти по Европейските програми, а други с усилията на общината. „С грижи и внимание се отнасяме към всички населени места и цялото население на територията на общината”, заяви Ресми Мурад.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/16 20:27

    Каква става с братята Кьосеюмер
    малкия е в ДОСТ
    големия в ДПС

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/16 20:30

    Браво на общинската администрация на Ардино всички са били на събранието

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/16 20:33

    Я - яя, чакай ти! Минаха тези времена, да се гласува за Д(п)С подстрой!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/16 22:10

    Онзи втория на снимката ако беше облякъл тениска с турско вместо английско знаме сайтът на Родопи щеше да блокира от ругатливи коментари.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/16 22:18

    „С грижи и внимание се отнасяме към всички населени места и цялото население на територията на общината”, заяви Ресми Мурад.
    24rodopi.com Това да не го забравиш кмете,скоро ще ти го напомним :)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/9/16 22:34

    ДА, в Ардино беше силна организаията, ами сега? Няма чоджум такава чантажийска работа хем руска подлога да бъдеш, хем гласовете на турците да вземеш.Преди, и въжето, и столчето бяха в ръцете на ДПС политиците,но вече времената са други. Сега примката е във врата ви,а столчето в контрола на народа. Още на първите избори ще се разбере какво сте посяли през изминалите 26 години т.е. дали народа ще подритне столчето или ще посегне към въжете за да се освободите от него. Поживе"м и увидем братушки.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/9/16 22:55

    Към 20.27 Всеки е свободен гражданин и може да отиде където си иска. Обаче за ориентир на останалите добре е да се прецени по сивия багаж на братята за да се ориентират в обстановката т.е в към коя партия да се насочат. Единия произвежда и създава стойности, а другия е способен само да потребява. И кой е по правилния път зависи от гледната точка на индивида преценяващ обстановката със собственото си сиво вещество. Ха, сега де!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/9/16 09:07

    Да бяха казали поне няколко думи за средната работна заплата в Ардино, дали има монопол върху заплатите, всеки вижда ,че ардинските фирми са партийни филиали и у хората има страх

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/9/16 09:28

    На всички събрания се говори едно и също:да не се допуска разединяване на единството.Да наистина това е голям проблем,който го има и се задълбочава.ДПС идин път за винаги трябва да разбере,че проблемите на хората не се решават с голи обещания ,а с дела.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/9/16 11:15

    Какво става с коментарите? Като палачинки сте май!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/9/16 11:27

    Защо не пускате коментарите?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/9/16 11:28

    Защо не пускате коментарите бе !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/9/16 11:29

    Защо не пускате коментарите бе, мамицата ви шибана!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/9/16 11:30

    А бе вие кога ще се научите да пускате реалните коментари бе, майка ви да еба!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/9/16 12:46

    Redakciata ni prizovava za tolerantnost i spazvane na dobria ton. Kak ste stane tova kogato redakciata izbiratelno publikuva komentarite na horata i po tozi nachin provocira horata

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен20/9/16 12:49

    Vjarno li, che 24 rodopi e vestnik na DPS? Zatova li ne publikuvate kritichnite komentari sreshtu DPS?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен20/9/16 15:14

    До 16:22 19 09 2016:Aко преценим ситуацията със сивите си вещества то никой не би трябвало да тръгне и с ДПС. Защото всички обшини в Кърджалийска област 26 г се управляват от ДПС кметове.Жителите на тези общини са най бедните в България а политиците от ДПС са най богатите.Ха сега дe....

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен20/9/16 16:27

    В Ардино повечето членове са недоволни от ДПС не ги гледайте сега че малчат като агенца.Главоболия ще имте, ДОСТ ще се преварне във вашия кошмар и всички ще станете ДОСТАДЖИИ.Запоменете ги тия на снимката след 2 години да видим кой каде е

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен20/9/16 20:41

    viv vsicki obsteni na kirdjali samo rikovodstvoto ste glasuva za dps zaradi parickite

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/9/16 14:52

    A sindjira mu kitaiski...aiski...aiski...:-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.