Премиерът Бойко Борисов прогнозира, че все повече изселници ще се връщат по родните си места в България.
„В момента в страната ни има растеж, нулева инфлация, доходите растат непрекъснато. Изселниците като си идват един два пъти в годината виждат всеки път как се подобряват селата и градовете. Има такива като село Ябланово, където се върнаха хората. И все повече други изселници ще се връщат. Ръстът ни е 3%, има стабилна банкова система, минала стрес тестовете, безработицата на практика е 7%, но това са хора, които в голямата си част не искат да работят. Като гледам числата в банките – непрекъснато се увеличават депозитите. Младите от ГЕРБ могат да помагат, като показват активно на личното си обкръжение направеното до момента“, това написа Бойко Борисов днес на личния си профил във Фейсбук.
„Най-добрият начин да убеждаваш е като показваш. Днес на деветия летен университет на младежката структура на Политическа Партия ГЕРБ обсъдихме доста теми, касаещи България. Призовах ги да показват направеното от нас, посочва лидерът на ГЕРБ.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/9/16 18:08

    Не бъдете смешен господин премиер има села без вода в 21 век сме!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/9/16 18:20

    tozi dali si vyarva na glupostite si


    ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/9/16 18:27

    Ima sela bez xora - Kogo zablyjdavate, ve4e i gradovete obezludqvat

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/9/16 18:33

    ИМА И В ЦЕНТЪРА НА КЪРДЖАЛИ НА УЛ. ГЕОРГИ ПОПМАРИНОВ И КЪЩИ БЕЗ ОБРАТНА КАНАЛИЗАЦИЯ ,ВЪПРЕКИ ЧЕ ОТ БРЮКСЕЛ ПРЕВЕЖДАТ ЕВРОПАРИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/9/16 18:39

    Получават пет пъти по високи от нас от там, и вие им давате колкото на нас. Браво Бойко! С 1000-1500 лева пенсии, идват правят салтанат пред измъчените и наказани от правителството си български граждани, Нямат нищо общо с селата и страната, използват все още чистия въздух, пият мастиката и бирата, ядат пържолите и кюфтака, защото Ердоган ги плаши.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/9/16 18:43

    В България няма никой да се върне,това са само празни приказки!По банките цифрите растат само на крадливите управници,жалкия народ в България за съжаление е само на кредити.Това което се пише и говори е 100%-лъжа!
    Поздрави:
    г-н.инж.др.Кирил Василев

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/9/16 18:44

    Ако има подобрение някъде ,това е въпреки Борисов и ГЕРБ
    .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/9/16 18:48

    Abe kade e nashiq ahmed dogan ?kakvo stana s nego ,ako toi ni predstavlqva zashto ne e pred naroda si ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/9/16 19:21

    Много е далеч от истината г-н Борисов.Да отиде да види мизерията в която живеят хората в селата .Българските села са обезлюдени благодарение на политиката на г-н Борисов.Да отиде да види колко млади хора са останали в селата нито един .Лесно е да се говори от София .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/9/16 20:38

    Все повече хора ще се връщат в чужбина е правилното. България е рай за крадците, мошениците, далавераджии, рушветчии и т.н.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/9/16 21:04

    Тук таме някой пенсионирал се развръща,но аз не съм чувал семейства да са дошли,и да искат не могат да дойдат.За вбъще все повече БГ граждани ще напуснат България ако бяхте казали щях да кажа че сте прав.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/9/16 21:53

    Няма хора в градовете, говорим за селата....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/9/16 22:18

    Ще се връщат ДА , да работят за 500 лева , младежи, които нямат жилище чудят се дали да теглят кредит за такова, защото после дали ще имат работа и да имат дали ще успеят да си плащат вноските 20 години , точно за това ще се връщат
    В тази държава ше останат дано пенсионерите и некадърниците кадърните ще си заминат там където ги ценят
    Дано наистина си вярва бате Бойко

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/9/16 23:10

    napravete zaplatite 2000 leva togava shte se varnat

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/9/16 09:17

    И като се върнат , гледат хиляди декари в областта пустеещи земи , цъкат с език и се чудят какво става в тая държава!!!!Ето това е истината Г-н Премиер!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/9/16 18:15

    А защо всички мои познати изселници казват обратното? Според тях всеки път в България е все по- зле.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/9/16 20:38

    Връщат се,че сега не е за стоене в Турция.АМА КАТО СЕ ВЪРНАТ,БЪРЗО ПОЕМАТ ЗАЕДНО С БЪЛГАРИТЕ КЪМ ЧУЖБИНА-ГЕРМАНИЯ,БЕЛГИЯ.Щото там има нормално заплатена работа.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/9/16 00:02

    Добре бе, всички плюете бойко и пак за него гласувате, що така? Всички викат бойко така, бойко онака и после пак бойко на власт. Как става тая работа?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/9/16 09:04

    kato niama ribi i rachi se yadat. vajnoto e da se obeshtava nezavisimo ot partiata, a sled tova te si znayat rabotata hohihooooo

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/9/16 12:01

    убиват хора като мишки никой не търси сметка, грабят крадат както си искат и накрая уволнения само, къде са законите къде е армията кой стои зад народа къде да се оплача след инцидент нямам и чичо вътрешен който да ме закриля ще се върнат със сигурност аз вярвам.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/9/16 12:56

    Г-н Борисов,моите уважения към Вас,но нищо вярно няма в това което казвате,къде са промените по селата,къде е по-добрия живот,елате в Кърджалийските села да видите "промените".Тези които са около Вас или са студенти или са служители по партийна линия.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен5/9/16 14:55

    Ше останат само пенсионерите, милиционерите и държавните хрантутници. Те за сруго не стават.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен5/9/16 20:38

    -a be ne mrazya bat boyko.toy gleda neshtata ot hubavata mu strana no.az mlado semeystvo sis edno dete rabotim sss jenata.
    .iii vse sis krediti otselyavame.predi godini byah dobe finansovo gore dolu no kat se zadomih..i stanahbashta
    .vikam ha da netiguvat za mensemeystvoto mi..rabotya tuk no...ot den na den
    Mipisna sis kredit da otselyavam.samoterminal2sofiya ereshenieto.za sijalenie..spomnyamsistihotvorenieto na levski kat uceh....i se kazvsshe...detnas mladi propidi.da hodim da seskitame memilikleti nedragi.potaz pusta 4ujbina....))))

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен6/9/16 09:22

    Истината е една.Всеки взима пашапорта за да уреди децата и внуците си с българско гражданство и да заминават на ЗАПАД.
    Едвали такива хора които са свикнали на работа и диспциплина в турция ще работят за 500лв.И те ще сакат да отворят някоя фирма да им работят местните роби бугаре и турки , нооооо йок.Никой не е будала да рабти за лудо.Значи същия човек работи като вол в германия и след всички разходи не му остава нищо , но е доволенннн, че е в уредена държава където учат децата му и евентуално ако остане без работа държавата е зад него, докато си намери такава.А както знаеме народа на балканите е работлив и крадлив:)И двата типа успяват а мързеливите останаха в Булгаристан!Докато заплатите не са 1000 лв никой не сака да остане тука, оти отечеството ми е любимо но кушовете в гнездото са гладни!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен6/9/16 09:40

    НА НИТО ЕДИН УПРАВЛЯВАЩ БИЛИЗКИТЕ МУ НЕ СА В БЪЛГАРИЯ.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен7/9/16 21:40

    DOVIJDANE DOVIJDANE VIDEHME KOLKO SE VRA6TAT GOSPODIN PRIMIER NE VI HODI DA LAJITE VIE PREDADAHTE BALGARIA TOVA SI E SAMATA ISTINA NQMA SMISAL DA NI LAJETE POVE4E KRAIA NA GERB SE VIJDA TOVA E SAMATA ISTINA SAS VAS BALGAIA NQMA BADE6TE DA SME PO TO4NI I QSNI

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен7/9/16 21:44

    KATO TOLKOZ ISKA6 DA SE VARNEM NAPRAVI KAKTO VAV MAKEDONIA NAPRAVI TAKA BANKITE DA OPROSTQT NA NARODA KREDITE VIDQ VAV MAKEDONIA KAK GO NAPRAVIHA OT RAZ NIKOI NI6TO NE DALJI VE4E NA BANKITE NO TI NQMA6 KURAJA DA GO NAPRAVI6 ZATOVA NE TI HODI DA SI PREMIER TREBVA POLITI4ESKA PARTIA GERB DA NE SA6TESTVUVA SAMO LAJI LAJI I NI6TO DRUGO OT VA6ATA OSTA GOSPODIN PRIMIER KAK OBRAHTE DOSTA MILIONERI OT KARDJALI NI6TO NE KAZVATE KATO IM ZIMATE PARITE NO 6TE DOIDE DEN 6TE PLATITE PRED VSEVI6NIAT ZA VSQKA MIZERIA KOIATO STE PRE4ENILI NA NARODA

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.