„Духовият оркестър свири химна на България. Всички пред паметника на Освободителите стоят неподвижно, независими, гордо изправени, а на пилона вятърът развява български трибагреник… окъсан и вехт. Никой ли не забеляза преди тържествената церемония, че трябва да бъде сменен? Явно хората не забелязват, дори когато трябва да застанат под свещеното знаме по време на национални празници”, коментира читател на 24rodopi.com.
На снимките:
Трикольорът, развяващ се по време на тържествата за Деня на Независимостта. Знамето на Европейския съюз също е за смяна;
Поднасяне на венци
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/9/16 14:18

    Chestita gordost dneska i chestiti septemvriiski revolucii utre!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/9/16 16:39

    Кой казва че България е Независима Държава?България е Зависима Държавица отвремето на Хан Аспарух до ден днешен нека да направим един извод от 681 Хан Аспарух е пленен от Римският император Константин заедно с ордите и е прекръстят и Славянизира от Римските попове.през 1010г. продължение на 150 и няколко години . българите влизат в владенията на Византийците през 1300 година българите се освобождават от Византийците и влизат под 485 годишно Османско владение от 1878г.даречем благодарение на Руските войски българските башибозуци са освободени от турците и автоматично под владение то на Руският император.чрез Берлинският конгрес в 1913 година Източна Румелия се присъединява към уж Царска България.9,ти септември 1944г.България повторно се освобождава от Руснаци т.н.р.чени Червената армия се о преименува под названието Уж Народна Република България през 1984г. БКП се опитва да направи Възродителен процес без съгласието на турското население в НРБ продължение на 4години Комунистите вкарват 5-6 автогола в себеси и през 10,11 1990г.Комунистите се боледуват от ракова болест и за две три години умират на място от 2007г.България е член на ЕС. и до ден днешен все е Зависима но крайно бедна държава в ЕС. и все така е зависима от някого.това е господа и другари.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/9/16 22:04

    nikoga bilgarina nyama dae nezavisim vse ste e zavisim no ot kogo e vajno

    ОтговорИзтриване
  4. бай Харалампи23/9/16 06:50

    Приятелю от 16:39.Поработи над себе си.Изказът ти куца, правописа - също.Историческите ти познания са пообъркани.В едно си прав, че днес не се чувстваме независими.Бъди здрав.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/9/16 07:52

    Така ще да е, след като знамената, мартениците, сувенирите и всичко, което ползваме в бита се произвежда в Китай.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/9/16 08:36

    :) Ти нормален ли си бе?! Ти изкара, че Кхан Аспарух е живял 500 години! Знаеш ли, че ..... си ми толкова просто парче, че няма начин да си българин. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/9/16 08:10

    До 16.39: Всичко ти е грозно,човече! Мисленето ти, писането ти, начина ти да кажеш нещо от Историята! Дори това, че те наричам човече, също е грозно! Усеща се, че си неграмотен депесар, а може и да си на работа в общинската администрация. Аз съм турчин и не ме срам от теб и от такива като теб, понеже смятам, че ти не си от нашите. Вероятно баба ти много често е минавала през махалата!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.