Кметът на община Кърджали Хасан Азис и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани от общината по случай свещения празник Курбан Байрам като им пожелават здраве, успехи и благополучие! Нека има мир и любов в сърцата ни!
Честит празник!

Областният управител на Кърджали Илия Илиев
ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ
на всички мюсюлмани!
Да е щедра трапезата и да са благодатни празниците ви!
Бъдете здрави, сплотени и милосърдни! Правете добро и добро ще ви се върне!
И нека заедно за вървим по пътя на съзиданието, на единението,
на благоденствието и напредъка на родния край!

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай свещения празник Курбан Байрам!
Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората по-добри и отговорни, взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще! Пожелавам на всички мюсюлмани да изживеят радостта от Курбан Байрам, да простят грешките и да подновят обичта си един към друг. Нека този ден бъде празник на веселието и радостта!
Честит празник!

Кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет
Поздравявят всички мюсюлмани в общината по случай свещения празник Курбан Байрам!
Приемете най-сърдечните поздравления по случай големия празник Курбан Байрам!
Това е празник посветен на нравствените добродетели и на близостта в човешкото общуване. Бъдете живи, здрави и нека сполуката ви следва във всяко начинание!
Честит празник!

Кметът на Община Момчилград Сунай Хасан и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Курбан Байрам!
Това е празник, който ни учи на мъдрост и ни прави още по-отговорни и добронамерени към ближния. Нека съхраним и продължим традицията към закриляне на бедните и страдащите, към почитане хляба на трапезата ни, към живот изпълнен с мир и разбирателство.
Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Курбан Байрам!
Нека през тези празнични дни както са отворени вратите на нашите домове за всички роднини и приятели, така да са отворени и сърцата ни за доброто, почтеността и взаимното уважение!
Бъдете живи и здрави и весело посрещане на светлия празник!

Кметът на Община Ардино Ресми Мурад и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани със свещения празник Курбан Байрам!
Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.
Честит празник!

Кметът на Община Джебел Бахри Юмер и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Курбан Байрам!
Всеки път, когато заставаме на прага на свещения празник на мюсюлманите-Курбан Байрaм- отново и отново, но по-различен начин, съпреживяваме големия замисъл и смисъл на неговото пречистващо и обновяващо действие.
Пожелаваме на всички братя и сестри мюсюлмани да бъдат силни и единни в преодоляването на поредните несгоди и предизвикателства на живота.
Честит празник!

Народният представител ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА
и областното ръководство на ПП ГЕРБ
поздравяват мюсюлманите с настъпването на свещения религиозен празник
КУРБАН БАЙРАМ !
С вяра и братолюбие да вървим напред, да зидаме мостове, а не стени, да споделяме делниците и празниците си и да гледаме в една посока!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Народният представител от ДПС Салиха Емин
Убедена съм, че в основата на едно достойно и благоденстващо общество трябва винаги да стои взаимното уважение и разбиране между различните вероизповедания, културни традиции и обичаи на всички негови граждани. Нека всички да съхраним духа на разбирателството и търпимостта, запазвайки дълбоките морални устои на вярата, както и вярата в човещината и търпението, в милосърдието и човешките добродетели!
Честит Курбан Байрам!

Народният представител от ДПС Мустафа Ахмед
Уважаеми мюсюлмани, братя и сестри, жители на област Кърджали, приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Курбан Байрам!
Празник като този ни учи на мъдрост и толерантност и ни прави още по-отговорни и по-добронамерени към ближния! Тези ценности, ние трябва да предаваме на следващите поколения!
Честит празник!

Народният представител от ДПС Ердинч Хайрула
Уважаеми мюсюлмани, братя и сестри,
За мен е чест да Ви поздравя по повод свещения празник – Курбан Байрам!
Нека прошката, разбирателството и взаимното уважение съпътстват делата ни!
Бъдете здрави, пазете традициите и вярвайте в доброто!
Честит празник!

Народният представител Айхан Етем
Скъпи мюсюлмани, братя и сестри, желае здраве, благоденствие, разум и добруване на всички Вас по случай свещения религиозен празник Курбан Байрам!
Мир и сполука да царуват в домовете ви! Да ви спохождат добри помисли и спорни делници!
Честит Курбан Байрам!

Областният съвет на ДПС
Честити свещения празник Курбан Байрам на всички мюсюлмани в областта! Пожелаваме Ви здраве и успехи! Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората още по-добри и отговорни, взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще!

Областният съвет на БСП
Поздравява всички мюсюлмани със свещения празник Курбан Байрам!
Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.
Честит празник!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. zaferiyus12/9/16 09:15

    Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.