www.24rodopi.com

Дете тегли 10 000 евро от банка за ремонт на стаята си

четвъртък, октомври 62коментара

Съдът позволи на родителите на момчето да боравят с влога му

Ученик ще изтегли 10 000 евро от банка за ремонт на стаята си. Съдът в Момчилград позволи на родителите на 17-годишния да боравят със сумата, оставена на детски влог преди навършването му на пълнолетие, научи 24rodopi.com от запознати с интересния казус, влязъл в сградата на Темида.
В молбата на родителите било посочено, че средствата са необходими за ремонт и закупуване на мебели на детска стая. С казуса била запозната и Дирекция “Социално подпомагане” в Момчилград. В свой доклад социалните служители посочили, че теглената сума ще бъде в интерес на детето.
„Извършването на действия на разпореждане, които се отнасят до имущества на ненавършили пълнолетие лица, се допуска с разрешение на съда само при нужда или очевидна тяхна полза, което обуславя правния интерес на молителите да водят настоящото производство”, се посочва в мотивите на магистратите при вземане на решението.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
6/10/16 10:16

И да е с разрешение на съда банката пак си удържа 10% от теглената сума, защото се тегли преди навършване на пълнолетие. Същото се случи и на мен теглих 2000 евро, а банката удържа 200 евро от тази сума... Пълни шмекерии....

Анонимен
6/10/16 13:19

Tezi pari sa na roditelite kakvisa tezi zakoni posle pak zakrilta vinovna

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи