www.24rodopi.com

На събора във Фотиново: 100 борци на тепиха, два тима на първо място във футбола

вторник, октомври 251коментара

Гюнер ШЮКРИ
Отборите на кирковските села Хаджийско и Стоманци бяха определени за победители в турнира по футбол на малки врати, който се проведе в рамките на традиционния събор във Фотиново. Във финалната среща двата тима не успяха да излъчат победител, след като редовното време на мача завърши 1:1. Съгласно регламента на турнира, победителят трябваше да бъде определен при изпълнение на дузпи. Състезателите обаче се уговориха да не изпълняват наказателни удари. И двата тима бяха обявени за победители от организаторите. На трето място остана съставът на Фотиново.
Призорите бяха наградени от кмета на община Кирково Шинаси Сюлейман, председателя на ОбС Сали Рамадан, лидера на общинската организация на ДПС в Кирково д-р Ерджан Фърънджъ и селския управник на Фотиново Сунай Сали с парична награда, осигурена от община Кирково.
Турнирът предизвика голям интерес сред жителите на Фотиново. На мултифункционалното игрище с изкуствена трева се стекоха много любители на футбола.
В рамките на традиционния панаир във Фотиново се проведе и турнир по свободна народна борба с участието на над 100 борци от Момчилград, Стремци и Кърджали. Победителите бяха награден с парични награди, осигурени от община Кирково.
Снимки: Енис Гюнай, Гюнер ШюкриИзпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
25/10/16 19:10

Stomanci s chervenite ekipi bqha na dost t.e imashe shampa na dost.No nali turnira go organizira dps i hop varhu tqqh beli teniski na dps...

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи