ДПС печели и частичните избори за кмет в село Калоянци, но най-вероятно спорът ще стигне в Административния съд, предаде репортер на 24rodopi.com.
През целия изборен ден в селото беше напрегнато, като кулминацията бе при преброяването на бюлетините – 4-ма казваха „валидна, трима – „невалидна“, час и 15 минут ине достигнаха да бъдат преброени 228 бюлетини, посочи репортерът ни.
Със 110:106 вотът в Калоянци печели кандидатът на ДПС Лютви Юзеир. Негов опонент е и Бахтишан Мехмедали.
24rodopi.com
Очаквайте подробностите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Partitoo DPS2/10/16 22:32

    U doma i stenite pomagat.😅ah partitoo partito ot selo Tatul.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/10/16 04:34

    ♥️ДПС♥️

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/10/16 04:35

    Само ДПС

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/10/16 11:13

    Тези тримата братя пияндурници- сейхан,раим, айхан се правят на много отворени, а бе вий от коя партия сте , я си идете се напивайте в мръсната ви кръчма .То политиката не е както да продавате жени. Сутеньори мръсни като баща си

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/10/16 11:19

    Kafeta&mafeta i selska kuhnq ste imali :)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/10/16 23:23

    son gulen iyi guler

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/10/16 16:07

    Abe Gey taklv i da ne obijdas bratyata si ce doskoro vikase Tatko na Bakoto ce sega li se useti kogato izostavi mayka ti

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/10/16 18:14

    ДПС със своята слаба политика накараха младите от Кърджалийско да напускат родните си места за да търсят работа в чужбина. По селата останаха хора който са зависими от структурите на ДПС. Те се "задължават" да гласуват за ДПС по същия принцип както беше през тоталитарния период на Т. Живков. Това е българската действителност и българската демокрация в момента. Разбира се, олигарх Доган е доволен със сегашните резултати. Демокрацията в България в тази си форма е 100 години назад от Европейската демокрация. Обикновения български гражданин никак не е доволен от тези резултати и от таково развитие.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.