Гюнер ШЮКРИ
Областният председател на ДПС инж. Изет Шабан и кметът на община Ардино Ресми Мурад излязоха на футболния терен на стадиона в Ардино като играчи на местния пенсионерски клуб „Аврора”. Те се включиха в игра, за да подкрепят благотворителната инициатива на учениците от СУ „Васил Левски” в помощ на техен съученик.
За изненада на всички кметът Ресми Мурад се появи нa терена с бялfсин спортен екип с №11, а над него бе изписано името му на латински. Той уточни, че екипът му е подарен от кмета на Башево Мюрен Сали.
И двамата управници показаха качества на добри футболисти. Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан и кметът Ресми Мурад се разписаха като реализатори, вкарвайки от дузпи.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.