www.24rodopi.com

15-годишна разплака Фотиново с одата „Татко”

вторник, октомври 250 коментара


Гюнер ШЮКРИ
С емоционалната ода „Татко” 15-годишната Еда Юзеир разплака присъстващите на традиционният есенен събор в кирковското село Фотиново, който бе организиран от кмета Сунай Сали и с финансовата помощ на Общината. На празника се стекоха много хора от околните села Старово, Самодива, Върбен, Дюлица, Стоманци, Кърчовско, Хаджийско
Гости на събитието бяха кметът на общината Шинаси Сюлейман, председателят на Общинския съвет Сали Рамадан. Тук бе и лидерът на общинската организация на ДПС в Кирково д-р Ерджан Фърънджъ.
От името на Общинска администрация и Общинския съвет Шинаси Сюлейман поздрави присъстващите с празника. „Нека този празник да бъде една традиция, която да ни сплотява и да бъдем единни във всяко едно начинание”, заяви той.
За пореден път жителите и гостите на Фотиново имаха възможност да се насладят на богата и разнообразна културна и музикална програма, организирана от местното читалище „Пробуда”. За
доброто настроение на присъстващите се погрижи оркестър „Гюнай” от Подкова със специалното участие на младия дует Айсун Ахмед от Фотиново и Беркан Феим от Хаджийско.
24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи