Окръжен съд – Кърджали потвърди присъда на Районния съд от месец юни 2016 г., с която е признат за виновен Георги Г., на 35 г., за съучастие в няколко телефонни измами – престъпление по чл. 209, ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2 от Наказателния кодекс.
По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура - Кърджали на Георги Г. е наложено наказание лишаване от свобода за срок от 2 години при първоначален „общ“ режим, се казва в съобщение на Апелативна прокуратура.
В публикацията си „Муле” отнесе 19 бона и рече „Мислех, че работя за брокер на имоти!” в петък 24rodopi.com разказа подробности за деянията на Георги Алото.
Георги Г. е признат за виновен за това, че в съучастие с неизвестен извършител, е измамил общо десет лица, в рамките на 17 дни, през ноември и декември 2013 г., като е получил от тях общата сума от 18 795 лева – в пари и бижута. Пострадалите са били заблудени, че техен близък - син или дъщеря, е пострадал при пътно-транспортно произшествие и за лечението му следва да се плати голяма парична сума. Осъденият е отивал при измамените лица и е взимал приготвените от тях пари или златни бижута. Задържал част от парите за себе си, а останалата сума и бижутата оставял на различни места – в околностите на гр. Велико Търново или до гр. Дряново, съгласно указанията на организатора на измамите (неустановен при разследването). Георги Г. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ от януари 2016 г.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/16 18:22

    един път наистина да можем да кажем БРАВО на този съд и тази прокуратура в Кърджали!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/16 18:29

    malko sa mu dve godini, pone 10 za takiva bokluci, no i na tova sme dovolni, dobre 4e ne be6e uslovno

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/16 20:06

    кърджалийските полицаи ли са го хванали, защо не пишете за тях?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.