Окръжна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняем по бързо производство 22-годишният И.М. за даване на подкуп на длъжностно лице, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.
На 19 октомври мъжът управлявал микробус „Пежо Боксер" и на ГКПП-„Маказа", на изходящото трасе от България към Гърция, дал банкнота от 50 евро на полицейски служител, за да го пропусне и да не извърши проверка на свидетелството за управление на моторно превозно средство, което той не притежавал. Парите били сложени в сгъната полица за застраховка на автомобила, която И.М. предал за проверка на полицая. Служителят на МВР не взел парите и незабавно уведомил дежурния екип в Гранично полицейско управление–Момчилград. Извършен е бил оглед на местопроизшествието. Разследването по бързото производство е приключило, предстои изготвяне на обвинителен акт и внасянето му в Окръжен съд-Кърджали.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/16 18:20

    Водачът е виновен. 50 са малко

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/16 19:03

    Браво на полицая..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/10/16 08:12

    50 евро сгънати в застраховка "Парите били сложени в сгъната полица за застраховка на автомобила" - ми той там си държи парите човека
    младеж - и най слабия адвокат те е измъкнал
    няма как да докажат че си ги дал за подкуп :)
    милицоинерска му работа - милиционер роднина, милицонер роднина така е в кирково :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/10/16 10:49

    Когато нямаш книжка за правоспособност там ли си ги държиш парите бе младеж в зелената карта ???? 28/10/2016 08:12 бая разбираш от юридическа дейност."Парите били сложени в сгъната полица за застраховка ".Разследването по бързото производство е приключило, предстои изготвяне на обвинителен акт и внасянето му в Окръжен съд-Кърджали.БРАВО НА ПОЛИЦЕЙСКИЯ СЛУЖИТЕЛ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/10/16 13:04

    крайният резултат да видим много ще ми е интересно !!!
    и изготвеният обв.акт не означава че ще издържи - пада как си требва, само да не го врътнат момчето на спроазумение - 1 още една осъдителна присъда - може и бонус да докарат :)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/10/16 13:07

    е между другото е СУМПС а не книжка за правоспособност - да не си и ти от милицонерите дето завършват право задочно? :)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/10/16 03:14

    Не е врат а шия а??? Милиционер ??? вземи малко да се образоваш .Полицай е вместо милиционер,да те светна да си в час др.път да си запознат 😊

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.