Три важни заседания на ръководството на ДПС ще се проведат днес и утре.
Първо днес се събра Централното оперативно бюро на партията, а по-късно в така нар. „Сараи“ ще се състои Председателски съвет.
Утре от 11.00 часа в столичен хотел има заседание на Централния съвет на ДПС, на което ще бъде обявено коя кандидат-президентска двойка ще получи подкрепата на партията.
Решението в следобедните часове на 20 октомври ще обяви председателят Мустафа Карадайъ.
Фаворит на ДПС се очартава кандидатът за президент Пламен Орешарски. Бившият премиер е издигнат от инициативен комитет за президент, а бившият министър на транспорта Данаил Папазов - за вицепрезидент.
24rodopi.com
Ще каже ли Мустафа Карадайъ "Г-н Орешарски, атакувайте президентския "бронз"! - четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/10/16 15:10

    Davay ahmed aga ti si na hod da razberat vsicki ce bez teb i dps ne stava uspeh

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/10/16 15:10

    Davay ahmed aga ti si na hod da razberat vsicki ce bez teb i dps ne stava uspeh

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/10/16 15:22

    Az sym za Mityo Pishtova i Ferdi Murad

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/10/16 16:13

    Само за глупаците през 2013 не беше ясно, че Пеевски беше предложение на Доган като целта беше точно да се подкопае правителстовото на Орешарски. Сега това издигане пак има за цел да отнеме част от турските гласове, защото иначе те щяха да си гласуват за ГЕРб. Истината е една, издигат се такива фигури с цел отнемане на гласове за да се стигне до балотаж в който реално има шанс БСп да спечели. От години БСп и Дпс са в коалиция

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/10/16 18:06

    Псевдопилитиците ни уж защитавайки интересите на турците в Б-я, пак не излъчиха наш представител и отново ни оставиха като сираци да бъдем подмятани в ръцете на пишман кандидат президентите, които са за лудницата, психиатрията, затвора и отвъдното! Срам и позор и за ДПС и за НПСД и за ДОСТ!

    ОтговорИзтриване
  6. С хубавото и лошото Аметчо от село дръндар управлява Булгаристан последните 25 години.
    ДС не се е доверявала и не е покровителствала безполезни агенти, днес навсякъде са нейни рожби.
    Този президент също ще е рожба на ДС, последният ще е..
    Идва ред на една нова партия които ще първата в света създадена от друга съседска разузнавателна служба.
    Булгаристан ще се промени много през следващото десетилетие.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/10/16 20:21

    4-5 procenta na kukovo lyato pak sanuvate

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/10/16 20:58

    Ахмед Доган, ако каже гласувайте за ГЕРБ, кво правим?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/10/16 21:06

    Ако ДПС не мине 500хиляди гласа значи ДОСТ им е взел гласовете
    И ТОВА Е КРАЯ НА ДПС

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/10/16 21:10

    Карадайъ предварително кажи поражението в Кърджалийско
    ДОСТ е създадена преди два месеца и във всички общини са минали прага от 2000 членове на община
    Вместо да ги каните в сараите накажете ги защото тези хора минаха там заради вашите общински и селски кметове които си чертаят общинските земи на тях и близките им а хората куче са ги яли и хората казаха баста

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/10/16 21:22

    Пишман членове на ДОСТ, някои хора даже не знаят че са членове.Няма такава партия .Някои хора не се събудиха от зимния сън.Гербаджиите по селата станаха Достаджии нищо ново под слънцето.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/10/16 23:11

    Dps 180 hil glasa

    ОтговорИзтриване
  13. Нов факс20/10/16 06:19

    Гласувайте за доносници и възродители !

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/10/16 08:29

    Събудете се хора, файда от партиите нема, а който казва че има 100% се възползва от правата на ближните си. Огледайте се кои защитават партиите, тези които се възползват от нея, а останалото??? Всички на квадратчето "Нито един от кандидатите не става"...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/10/16 08:30

    Към 21.10 Поражението е от ясно по-ясно .Поражението не е само от боклуците в общините като кметове и председатели на ДПС,но и на централно ниво депутати от кърджалийско също са боклуци интересчии ,далавераджии крадци и работещи само за определени бизнесмени и фирми на бандитите ,но притиснителното е че си отишъл в ДОСТ които са още по-извратени далавераджиии радикални ислямисти и фанатици .По добре бъди свободен и справа без ДПС и ДОСТ,защото да си в партии като ДПС ,ДОСТ,ГЕРБ и БСП ,значи да си роб на тръстиката ,където само съществуваш но не живееш

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен20/10/16 15:02

    BSP + DPS = Prezident Plamen Oresharski pod rikovodstvoto na starata Dirjavna sigurnost + Oligarhicni sredi. Tova e segashnata i bideshtata politicheska struktura na BG. Kide e BG narod?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.