25 кърджалийчета ще вземат участие в Петия национален туристически събор „Златна есен – Етрополе 2016“. Ученици от 3-ти, 4-ти, 6-ти и 7-ми класове от ОУ “Кирил и Методий“ ще „атакуват“ всички дисциплини на форума, който ще се проведе от 14.10. до 16.10.2016 г.
„Към нашето училище беше отправена персонална показа на участие, благодарение на умението на децата. 25-те ни ученици са единствените представители на област Кърджали в Петия национален туристически събор“, заяви за 24rodopi.com преподавателят по физическо възпитание Иван Тончев, който ще води децата. По думите му децата имат огромни шансове за победи в състезанията, които се провеждат всяка година на хижа „Кокалското“ в Етрополския Балкан. Дисциплините, в които ще се състезават са: спортно-туристическа щафета, теглене на въже, построяване на палатка за време, стрелба с въздушна пушка, дартс. Тази година ще бъдат включени и майсторско управление на велосипед и колокрос. Всички участници имат възможност да се включат и в художествената самодейност на туристическа тематика, представяне на хумористична сценка, както и да вземат участие в конкурса за най-хубава рисунка, посветена на природата в Етрополе. Съборът се провежда под патронажа на кмета на Община Етрополе Димитър Димитров и със съдействието на Българска федерация по туризъм, Клуб „Туризъм и екология – опознай и съхрани – 2001” и Алианс Български командоси. Туристическият събор се провежда всяка година по случай Световния ден на туризма, който се отбелязва на 27-ми септември.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Реджеб от село Лисиците13/10/16 13:11

    Тончев ,ти си поздрави от Пейзана и инж Илиев

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/10/16 19:46

    Давай,Тончев!Голям учител си!Номер 1 си!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/10/16 19:47

    Тончев-гордостта на училище ,,Кирил и Методий"!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/10/16 19:55

    Ванка, само така те искаме, убий ги всички!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/10/16 20:13

    Най-добрия.Браво, Тончев.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/10/16 09:37

    Nai-nai-nai.....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.