Над 250 членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ от седемте общини на регион Кърджали, водени от областния координатор Цвета Караянчева, присъстваха на официалното представяне на кандидатите на партията за президент и вицепрезидент в 15-хилядната „Арена Армеец" и аплодираха тандема-фаворит Цецка Цачева-вицеадмирал Пламен Манушев. „Зная, че сме направили правилен избор, защото те, най-напред, са добри хора", каза премиерът Борисов и призова актива към победа още на първи тур. 
„България се нуждае от ГЕРБ, защото ГЕРБ показа, че може и знае - точно затова трябва да спечелим президентските избори", заяви  председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „За десет години имаме десет победи. Тази година трябва да постигнем 11-та, но не, за да отчетем поредния успех, а защото знаем, че успехът и отговорността вървят ръка за ръка", посочи Цветанов. „Цецка Цачева е човекът, който доказа, че може да балансира в този многообразен български парламент", изтъкна той, наричайки я достойният и силен глас на ГЕРБ в тази кампания. Вицеадмирал Манушев от своя страна е прекрасен достоен офицер, истински патриот, човек, който като заместник-шеф на Българската армия е напуснал своя пост, но е станал част от ПП ГЕРБ от гражданската квота на партията. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева заяви, че България има нужда от стабилност, нацията - от единство, а обществото - от върховенство на закона. „Убедена съм, че ще бъда президент на Република България най-малко по две причини – първо, защото в тази зала съм с 15 000 победители. Второ, защото заедно с вицеадмирал Манушев сме силен екип, с разумни идеи за бъдещето на България", заяви тя. „Като вицепрезидент няма да позволя корабът „България" да бъде потопен", каза Манушев. „За мен е изключителна чест, тъй като зад нас двамата е подкрепата и доверието на най-голямата политическа партия, която десет години вече работи в интерес на българските граждани. Обещаваме да изградим една силна и достойна президентска институция, която да продължи това дело", допълни той.
 „За първи път България ще има жена за президент, затова апелирам всички жени в България да се вдигнат и да я подкрепят, за да става България още по-силна", заяви заместник-председателят на Европейския парламент Антонио Таяни. „За България е важно да има отговорен, надежден и преди всичко проевропейски настроен президент", каза във видео-поздрав към присъстващите Жозеф Дол, лидер на групата на ЕНП в Европейския парламент. Председателят на жените в Европейската народна партия (ЕНП) Дорис Пак посочи, че през последните две години България е станала по-стабилна и се е превърнала в по-голям фактор на влияние в Европейския съюз. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/10/16 20:35

    Всички директори на училища от Крумовград начело с Ирфан

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/10/16 21:19

    Само от Кирково бяхме 216 човека

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/10/16 22:21

    Браво на г-н Красимир Хаджиев, перфектно ни организира и на следващите избори трябва да е депутат.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/10/16 22:45

    Схемата на ГЕРБ за "печелене" на избори
    Българите отдавна никой и нищо не избират реално. Всичко е схеми и договорки. Изборите са превърнати в едно огромно престъпление.


    Схемата.
    Реших да го напиша, защото ми писна да го обяснявам поотделно на всеки, как ГЕРБ правят избори. Предстоящите избори.

    В началото на юли в ГЕРБ получават резултатите от вътрешно проучване за готовността за избори и прогнозни резултати. Резултатите показват, че структурите на ГЕРБ са в трагично състояние, разяждани от страх, интриги, вътрешни борби и корупция. Цветанов реагира светкавично и след 20.07. из страната тръгва частният му ДАНС, тъй наречените "групи за бързо реагиране", които са добре познати на актива на ГЕРБ по места. Това не са партийци, а бивши барети и ченгета, наемници, професионалисти, които вършат черната работа, а по време на избори се занимават с рекет, изнудване, купуването на гласове и натиск върху бизнеса и непослушните. Това, което се оформя като извод е, че са нужни радикални действия.

    Отдавна обещанията и сладките приказки не вършат работа. Прилага се класическият метод, проверен и ефикасен - заплахата. Борисов излиза и заявява (за много хора необяснимо защо го прави), "ако загубим изборите, подавам оставка и отиваме на избори". Това в превод за гербаджиите означава - "ако не се размърдате, излитате от управлението". Това е най големият им страх - да останат извън властта, да загубят хранилката и яслата си.
    Помните преди предишните избори как Борисов се изцепваше, че ако няма 120 депутата, няма да прави правителство, след изборите нямаше и 90 депутата, но направи правителство, за да нахрани армията си от гладни комунисти и калинки. Същата схема. Още преди средата на август от Паунов е спуснато "окръжно" до всички общини да осигурят необходимия брой гласове, по предварително разработен план, със заложени в него точни бройки за всяка община. Пример –
    Кърджали- 17000 гласа, Монтана - 22 000 и тн.. Използва се институцион ят ресурс на партията, като държавните и общински администрации са ангажирани да осигурят нужните гласове за изборите. Във Видин, като изключим областната управа (ДСБ) и служба Земеделие (ДПС по традиция, нищо че шефа фиктивно е от ГЕРБ), то цялата останала администрация е на ГЕРБ. Това са около 1000 човека. В изпълнение на партийното поръчение всеки един от тях е задължен да представи по 25 човека по списък с имена и телефонен номер, които ще гласуват за БКП (ГЕРБ) . Проверено вече тази схема дава около 50% ефективност реално, което е добър резултат, предвид това, че са безплатни гласове. Тези 25 000 човека, които ще бъдат подадени по списък, ще осигурят реално около 12 000 гласа за ГЕРБ. Останалите 5000 ще дойдат от кметовете по селата и останалите десет малки общини по същата схема. Всички работещи по мерките за временна заетост са също са задължени да гласуват за партията майка. В офисите на ГЕРБ има нарочни хора, които прозвъняват списъците (понякога и до 100%) и се проверява тяхната истинност. Мотивът е - осигуряваш хора, оставаш на работа, няма списък - няма работа. Демократично. Това е само една от схемите.
    Българите отдавна никой и нищо не избират реално. Всичко е схеми и договорки. Изборите са превърнати в едно огромно престъпление.

    От Атака работим по темата от около две години и сме вкарали в прокуратурата множество сигнали с конкретни имена на хора, фирми и схеми за купуване на гласове и манипулиране на избори.

    Споделете това, а ако някой, който е вкаран в тези схеми и се престраши, може да се свърже с нас. Ще дадем гласност и ще му осигурим

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/10/16 09:27

    "Аако не се размърдате, излитате от управлението". Да да му мислят горските, В И К работниците,директорите на училища,служителите в поземлената общинска комисия и др.Абсюлютно грамотно направен анализ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/10/16 10:47

    Абсолютно точен анализ на схемата на герб за избори.Боко отдавна надмина бай Тоодор и БКП.От 2009 година герб прави обратен завой към светлия комунизъм с третия ешелон комунисти.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/10/16 11:10

    dori da e tochen,niama alternativa,ataka NE E,nito komunistite,nito DPS,na izbroenite po gore partii shemite sa sushtite,taka che ne otkrivate toplata voda

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/10/16 23:01

    Голям успех ги чака начело с агент Болбин от Стремци.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.