Водач на стадо домашни животни е получил акт по Закона за движение по пътищата след катастрофа в района на село Кьосево, съобщиха от полицията. „Фолксваген”, управляван от С.У.(36), блъснал внезапно изскочило теле на пътното платно. Произшествието станало около 15,30 часа в сряда. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат.
Тези крави (на снимката) по пътя за „Маказа” са причина за две катастрофи през последните дни. Животно бе блъснато от водач на лек автомобил, а кола падна в дерето заради разхождащото се по пътното платно стадо.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/16 11:50

    Давайте им още субсидии на хората, които не си гледат животните! Само поразии правят животните на безотговорните собственици. Само глоби за такива хора и изземане на невинните животинки!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/16 11:52

    patqt ne e proektiran da karate sas skorost 150 km/h,a za 80 km/h

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/10/16 14:45

    Около село Добромирци е кошмар на пътя от тези крави, само за изминалата година шест пъти ми изскачат от храстите крави ,разрешената скорост на пътя е 90 км/ч но е абсурд ако карате с над 50 да спрете и да не ги ударите! Последния случай беше пълна лудница, карам с 50, внимавам и се оглеждам и изведнъж от горе, над пътя има ниви на около 2 метра скат СКАЧА крава на пътя , буквално скочи пред колата, късмет имах, че нямаше движение и успях да я избегна. Писнало ми е и от чобани и от държава/щото и кметовете се правят на ударени и полицай не съм виждал там, то и да има , само дето ще са повече говедата на пътя../, ай сиктир....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/10/16 14:48

    Абе то затова като стане някоя беля , застрахователя трябва да осъди собственика да плати щетите. Като се бръкне агото с 50 бона за някой смачкан Кайен, другия път нека пак си пуска кравите. Ама и застрахователите не са си на мястото, а само лапат на калпак.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/10/16 15:32

    Нужно е да се вземат незабавни действия. Пътувам редовно по пътя кърджали крумовград някакъв ад е от животни по пътя. И не да караш с80 а с 20 не можеш се размина. Те стопаните вземат субсидиите и сутринта натирят животните и те са по пътя. А скоро и ще се стъмва рано. Който взема субсидии ще си гледа кравите няма цял ден да лежи и да умират хора. Ако ли не здраво актове. Това е начина.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.