www.24rodopi.com

34 директори и учители преминаха обучение за реализиране на образователни проекти

понеделник, октомври 172коментара

Антоанета Сендова – национален eTwinning посланик към Центъра за развитие на човешките ресурси, проведе поредното обучениe по дейност eTwinning като част от програма „Еразъм +“. Събитието беше организирано съвместно с РУО – Кърджали и се проведе в ПГЕЕ "Капитан Петко войвода". Обучението бе на тема “Порталът eTwinning и възможностите за реализиране на съвместни образователни проекти“. То бе насочено към начинаещи за дейност eTwinning и бе открито от Венета Добрева - старши експерт квалификация на педагогическите кадри и майчин език от РУО – Кърджали и Таня Тюркеджиева, директор на училището домакин. Обучени бяха 34 директори и учители на различни училища от община Кърджали. Събитието протече в изключително добра работна атмосфера.
Накратко бяха представени и двата нови проекта, финансирани по програма „Еразъм+“, на ПГЕЕ „Капитан Петко войвода“, чиято реализация е в ход.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
17/10/16 12:22

да за съжаление в училище се прави всичко друго , но не и обучение на ученици

Анонимен
17/10/16 14:08

Бла, бла ,бла бла... Ние взехме едни пари, вас ви направихме на маймуни, ама вие ще си мълчите ,щото и вие директорите ближете кокала и то яко. А неграмотните деца и бедните даскали да го ду....

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи